Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Volt már veletek olyan, hogy...

Volt már veletek olyan, hogy elmentetek jóshoz vagy tisztánlátóhoz és később bejött, amit jósolt vagy látott?

Figyelt kérdés
Nem felszínes, mindenkire ráillő jóslat érdekel (pl. megházasodsz, gyerekeid lesznek, stb.), hanem konkrét dolgok.

jan. 4. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Anyósom jár jósnőhöz.

Amiket tudok ,hogy jósolt bejöttek .

Anno a feleségemről mondta,hogy külföldi férjet lát nála és annyiban bejött,hogy külföldön élő magyar férje lett a szemèlyemben és kivittem magammal külföldre .

Volt más is de most ez jutott eszembe

jan. 4. 18:24
 2/4 Manó11 ***** válasza:
55%
én egyszer Kiss Kató egyik előadásán voltam és mindent igazat "közvetített" amit csak én és eltávozott szüleim tudhattak.
jan. 5. 16:11
 3/4 Edi8021 ***** válasza:
Sajnos nekem semmi de semmi nem jött be, pedig többnél is jártam másfél év alatt, jósoltak lenormandból,tarotból,cigánykártyából.Jó és rosszabb dolgok,semmi nem jött be,már nem hiszem hogy bejönnének ennyi idő után.Legutóbb fél éve jósoltattam,és azóta se semmi.
jan. 14. 00:26
 4/4 anonim válasza:
Igen, szóról szóra. Fél évente járok hozzá 4 éve már kb
ma 10:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!