Ferenc pápa állapota az ítélet napját jelzi előre?
Figyelt kérdés
Most jött a hirekben szembe ez a cikk ami elborzasztott. Lehet hogy közeleg a vég? Hátborzongató vatikáni prófécia szerint Ferenc pápa állapota az ítélet napját jelzi előre. Mit tehetünk? [link] tegnap 14:13
1/17 anonim válasza:
Nem, Ferenc pápa állapota csak Ferenc pápa állapotát jelzi. Esetleg még azt, hogy hamarosan megürül a pápa szék, és új pápát választanak majd. A szokásos világvége most is elmarad.
2/17 anonim 

válasza:

Kedves kérdező, meg kell nyugtassalak, minden az ítélet napját jelzi előre.
Most jobb neked, hogy ezt tudod?
3/17 anonim 

válasza:

Én már évekkel ezelőtt olvastam,hogy 2025-ben új pápát választanak,mert sajnos Ferenc pápa élete véget ér. Egy médium jósolta, de már nem tudom ki. Ennek a látnoknak,amúgy már több jóslata is valóban be következett.
4/17 anonim 

válasza:

100%,hogy az aktuális pápa nem fog örökké élni,és az is biztos,hogy a következő is halandó lesz.
Ettől függetlenül bármelyik év lehet világvége,csak ez független lesz a vallástól.
5/17 A kérdező kommentje:
2# Azt mondod, hamarosan el kell számolni az Urunkkal?
tegnap 15:37
6/17 A kérdező kommentje:
A Pápajóslatok szerint ez a legutolsó Pápa. Nem lesz több. Eljő Krisztus másodszorra is?
tegnap 15:38
7/17 anonim 

válasza:

2# Azt mondod, hamarosan el kell számolni az Urunkkal? Igen. Legyen nálad papírzsepi.
8/17 A kérdező kommentje:
7 Miér? Úgy számítol hogy a pokolra jutsz te is?
tegnap 15:42
9/17 anonim 

válasza:

Azon csak röhögni lehet, aki Blikket olvas.
10/17 anonim 

válasza:

"7 Miér? Úgy számítol hogy a pokolra jutsz te is?" H én hova jutok, azzal nincs összefüggésben, hogy a papírzsepire szükséged lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!