Valaki tud jósolni?

Ide ird be, hogy jósnő és engedélyezd a helymeghatározást és magadja a közeledben található jósnőket.

Jósolni nem tudok, de tanulom a tarot kártyát. Bár én abszolút nem hiszek a jósolós részében, azért volt pár érdekesség amikor a barátaim múltjáról kérdeztük.
Ha szeretnéd akkor kipróbálhatjuk, idegennek sose raktam még ki lapokat. Persze mindig annak kell választani a lapok közül aki a kérdező. Elég sok kártya van, és sok kirakási mód is, változó az is, hogy hány darab kártyát kell választani. Ha a számát mondod olyan sorrendben ami neked tetszik, szóval hogy felülről hanyadikat húzzam ki, akkor így online meg tudjuk oldani. Ha más nem, legalább gyakoroltam :D
De azt tényleg nem gondolom, hogy a jövőbe lát, viszont segíthet döntéseket hozni, azáltal hogy téged elgondolkodtat.

Persze! Mindenki tud.
Pl. az is egy jóslat, hogy "holnap hidegebb lesz, mint ma van". Ha ezt alá tudod támasztani tudományosan, akkor meteorológus vagy. Ha a tapasztalataid alapján mondod ezt, akkor juhász (v vki aki sokat tartózkodik a természetben). Ha kisgyerek/nyárrajongó, akkor meg wishful thinker. Ha pedig nagyobb léptékű, valószínűsíthetően a jövőben bekövetkező eseményeket kutatsz, akkor futorológus.

Persze. Látom a jövõt,5 kérdésedre válaszolok.
Igen.
Igen?
Nem.
Egyedül nehéz lesz.
Kp-t is elfogadok.

#5 vagyok, privát üzenetre reagálva:
Ha nem gond akkor inkább itt csináljuk. Hátha lenne másnak is észrevétele az elemzés során, mert mint írtam én még tanulom. És így a “csalást” is nagyjából ki lehet zárni, plusz még nem láttam itt az oldalon erre példát.
Kéne ehhez egy konkrét kérdés, vagy az is jó ha elsőre csak a “bolondjátékot” rakjuk ki, ebben is te választod ki a lapokat, viszont újabb keverés után kell a lapokat egymás mellé leteríteni, szóval nincs benne egy megadott sorrend. A sorban ahol a Bolond van az a jelen, ami előtte (balról jobbra haladva) az a múlt, mögötte a jövő. Ennél nem kell konkrét kérdés, mert megmutat egy folyamatot, ami általánosságban mindenre vonatkozhat.
Ha inkább konkrétan kérdeznél, akkor megkeresem azt a kirakási módot ami a legjobb a megválaszoláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!