Tényleg tilos magunknak vetni/jósolni?
Megtanultam a cigánykártyát több éve már,talán van az 10 is.Most a tarotot is vagy 2 éve űzöm.Már az utam legeleje óta még ha nem is minden nap de egy héten 1x-2x,vagy nagy döntések előtt szoktam vetni magamnak. Néha csak ránézek milyen lesz az adott nap, mire számíthatok stb.,mindig bejön. Viszont bent vagyok most egy csoportban,ahol egy másik nő aki ezzel foglalkozik azt írta,hogy magunknak tilos vetni mert ezzel nem jó karmát vonzunk. Ez igaz?
Akárhány könyvből vagy személytől tanultam,akárhonnan néztem utána ezt eddig senki nem említette meg,sehol nem olvastam. Másnak nem szoktam vetni,nem ezzel foglalkozom én mióta ezt csinálom mindig csak a saját utam segítésére használtam vagy max.barátnők,családtagoknak akik megkértek rá. Ti mit gondoltok? Tényleg tilos,rossz karmát hoz?
Azért nem szabad magadnak vetni mert befolyásolod az eredményt a tudattalanoddal, de ez valamilyen szinten így van akkor is ha másnak vetsz. Azt fogod látni, amire számítasz, mint mindenben az életben.
Ettől függetlenül szabad, csak ezt tartsd szem előtt.
Nincs semmi megírva előre, a jóskártyák azt mutatják az eddigi frekvenciád, állapotod, gondolatait nyomán mi a legvalószínűbb jövő. De ezt bármikor meg lehet változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!