Van olyan, aki jósoltatott már, és nem valósult meg semmi amit jósoltak neki?

Évente 2-3 alkalommal szoktam jósoltatni magamnak, a jóslatokat nem lehet készpénznek venni. A jóslatoknak a 30-40% nem szokott beválni.
Az sem mindegy, hogy milyen fajta jóslásról van szó.
Kicsinálja? Mivel csinálja? Mikor csinálja?
Jóslást csak is személyesen lehet csinálni, és lehetőleg olyan emberhez kell fordulni, aki tényleg ért is hozzá, és nem kóklerhez aki az interneten keresztül csinál valami hülyeséget, és mellette még több tízezrekkel lehúz.

Köszönöm szépen a válaszokat!
Sajnos nekem semmi nem jött be 2 év alatt, amiket mondtak, tarotból, cigánykártyából, lenormandból sem, pedig több jósnál is voltam . Ezért is voltam kíváncsi, hogy járt-e már így más is?
Én sose voltam jósnál, nem foglalkoztat a téma, véletlenül kerültem ide. Viszont voltak jósló álmaim, a kislányom születése után kezdett ez kialakulni. Egyszer csak elmentem egy épület mellett, amit jóég, már láttam korábban. Még vissza is fordultam hogy ezt nem hiszem el. Aztán elkezdett egyre közelebb lenni az álom a valósághoz. 5 évvel ezelőtt, már 2 napon belül történtek meg az álmaim, de hogy egymás után baleset, a macskánk elvesztése (elütötték), stb. annyira fájdalmas volt, hogy emlékszem sírtam a teraszunkon hoggy ezt már nem bírom elviselni és ne üzenjenek az álmaimban. És megszűnt. Nagyon ritkán álmodok azóta, és szerencsére rikán látom már viszont a valóságban (helyszíneket még előfordul, történések már nincsenek, aminek nagyon örülök, hogy nem látom őket előre).
Viszont azóta született egy újabb babám, vele nagyon érdekes, hogy játszik, és gondolok valamire, hogy na most azt fogja megfogni, és valóban egyből oda indul és fogja is meg. Működik vele a gondolatátvitel, a nagyobbik gyerkőccel is így volt anno (13 év van köztük).
Szóval én a saját megérzéseimben, tapasztalataimban sokkal jobban hiszek, és bőven elég ez is. Szerintem inkább ezt az érzékenységet próbáld fejleszteni, tudatosabban odafigyelni jelekre, mint egy jósnál elkölteni a pénzed. :)

Nekem még sose jött be semmi. Max. Nagyon általános dolgok, amit én is meg tudtam volna 'jósolni'.
Voltam több helyen is, ismerősnél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!