Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Médiumhoz vagy tisztánlátóhoz...

Médiumhoz vagy tisztánlátóhoz menjen a férjem?

Figyelt kérdés
Ajánlottál egy jó tisztán látót, de ne tudom, hogy nem lenne-e jobb médiumhoz fordulni? Szeretném, ha a párom kapcsolatot tudna teremteni a már régen elhúnyt apukájával, mert ô elég szkeptikus ebben a témában, és szeretném, ha saját maga tapasztalhatná meg ezt az élményt. Melyik a jobb?
2015. febr. 13. 14:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért remélem ha beteg a gyereked nem a sámához viszitek.
2015. febr. 13. 14:31
 2/21 Legoman ***** válasza:
26%

Tisztánlátóhoz ne vidd, ha pénzt kérnek érte. Senki olyanhoz ne vidd, aki pénzt kér érte. Vagy nem bizonyította be, hogy ő valóban az, ugyanis sok a csaló.

Ha már régen elhunyt az apukája, akkor valószínűleg már leszületett a földre, és úgy nem lehet vele kapcsolatot létesíteni. Vannak emberek, akik megtudnak neked különböző dolgokat mutatni, és szkeptikusokat meggyőzni, de azokat az embereket nehéz megtalálni, ugyanis nem mutogatják magukat a médiában, és pénzt sem kérnek semmiért. :)

2015. febr. 13. 14:34
 3/21 anonim ***** válasza:
15%
2-esnek igaza van, ha itt az ideje úgyis kinyílik a 3-ik szeme, addig felesleges az ilyesmit erőltetni, ha nem áll rá készen és valóban sok a csaló.
2015. febr. 13. 14:43
 4/21 anonim ***** válasza:
90%
mi lenne, ha békén hagynád a férjed?
2015. febr. 13. 14:45
 5/21 anonim ***** válasza:
37%
Ha régen elhunyt az apja, akkor már nem tud megjelenni. Rég nincs ott, ahol a halottak vannak haláluk után. A halottakat zavarni amúgy is aljas dolog lenne. Senkit sem szabad kényszeríteni, hogy tapasztalja a spiritualitást, még akkor sem, ha az a legjobb szándékkal, gyengéd kényszerrel történik. Ha szeret, elfogadja hogy te hiszel benne, és ha te szereted, elfogadod hogy ő nem. Ha érdekelni kezdi, akkor se a halottakkal kezdjetek, hanem valamivel ami mindenki számára ártalmatlan.
2015. febr. 13. 14:50
 6/21 anonim ***** válasza:
68%
Egyik sem szükséges. Egy kiló meszkalint kell megenni, az sokkal hatásosabb.
2015. febr. 13. 14:55
 7/21 anonim ***** válasza:
42%
Egyikhez se. Te viszont vegezd el a 4 elemit, hatha megtanitjak neked hogy szellemek nem leteznek, a tisztanlatok meg josok szelhamosok, akik az ilyen buta embereket vamoljak meg.
2015. febr. 13. 15:01
 8/21 A kérdező kommentje:
Nem piszkálom én vele, vagy erôltetetm, csak én meg nagyon nyitott vagyok ebben a témában, sok megérzésem beteljesûlt már, és folyamatosan az elhúnyt szeretteimmel álmodom, sokszor úgy érzem üzennek az álmaimon keresztül, ami késôbb beigazolódik, és olyan nehéz ilyesmirôl beszélni vele, pedig ezek is a napi életünk részei. Csak akkor hisz, amikor valami korábbi álmom beteljesedett és eszébe jut, hogy errôl én már beszéltem vele. DE magam a találkozás "élményét" a halottakal még nem tapasztalata meg. Csak gondoltam, nem nézne annyira "dilisnek", ha tudná mirôl beszélek.
2015. febr. 13. 15:02
 9/21 anonim ***** válasza:
68%
A halottakat zavarni sohasem jó ötlet. Sem idézésen, sem médiumon keresztül. Ha a megérzéseid és álmaid nem elégséges bizonyítékok számára, akkor egy ilyen szeánsz se lenne az. Hagyni kell magától beérni a dolgokat. Engem az egész családom furának néz, pedig csak kis részét tudják annak amit csinálok, és csinálom már 13 éve lassan. Mégis szeretnek, és nem zavarnak vele. Ő sem fog őrültnek nézni a megérzéseid miatt. Idővel elfogadja, ha el nem is hiszi.
2015. febr. 13. 15:07
 10/21 A kérdező kommentje:

A hozzáértôknek köszönöm a válaszokat, az unatkozó kicsit sem spirituális tagok meg keressenek más topic-ot.

Szép napot :)

2015. febr. 13. 15:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!