Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » A sorsa mindenkinek meg van...

A sorsa mindenkinek meg van előre "írva"?

Figyelt kérdés

Milyen jeleket érdemes figyelembe venni mint az álom és mint a való életben és van e ezek közt párhuzam? Hogyan tudom ezáltal irányítani a sorsom?

Kérem csak normális válaszokat adjatok és érdekel az aki jobban ért ehhez. Köszönöm.

2014. febr. 28. 21:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm az érdekes hasznos válaszokat, tényleg sokszínű válaszokat lehet látni és érdekesek is.

6-os hozzászólónak igazat adok külön mivel én is így érzem hogy a sorsunk csak igen és nem válaszokon múlik de még annyit hozzáfűzök az Igen visz előre a céljaink felé a Nem pedig elzár ezek a célok elől. Szóval ha a sorsod felé akarsz haladni válaszolj mindenre Igennel.

2014. márc. 1. 20:28
 12/19 anonim ***** válasza:

"Ha van is sors,semmi sincs kőbe vésve,mert nem robotok vagyunk,..."

9esnek:láttad a mátrixot?

2014. márc. 1. 23:40
 13/19 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.Kedves kérdező!Az igenek is lehetnek ám hamisak!

Azért olyan bonyolult ez az egész!Biztosan történt már veled is olyan,hogy igent mondtál valamire,pedig nemet kellett volna.És nemet,mikor igent kellett volna.Nem?

2014. márc. 2. 00:03
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen megesett de szerencsére nem sűrűn. Tanultam is belőle és meg is bántam. De remélem az életben igazán lényeges eseményekre és esélyekre ha igent válaszolok, jobb irányba fog terelni. És volt olyan is amire nemet mondtam és jól tettem mivel utólag rájöttem jó lépés volt. Hát igen ez bonyolult az biztos és az is hogy mi válasszuk meg a sorsunkat.
2014. márc. 2. 00:21
 15/19 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek:13-as vagyok.6-osként az utolsó mondatom:

"Bár az rejtély marad,hogy létezik-e az,hogy jó vagy rossz karmát hoztunk-e magunkkal és ez befolyásolja-e,

milyen a kezdet és hogy képesek vagyunk-e jól dönteni életünk folyamán." Ezért van az,hogy vannak a "mázlisták",

akik mindig "tudják" mikor,mire kell igent v.nemet mondani és az "örök vesztesek",akik (szinte) soha.Tehát én itt érzek valamiféle determináltságot,hogy mikor megszületünk,kell-e "bűnhődnünk",mert előző életünkben csináltunk vmi rosszat,és akkor dönthetünk bárhogy,az sose lesz jó,v.rendesek voltunk és akkor minden szép és jó lesz.

2014. márc. 3. 04:34
 16/19 anonim ***** válasza:
Csak akkor van számodra végzet, ha magad is bevégzed.
2014. márc. 14. 22:33
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen. Elkerülhetetlen végzet az utunk vezetője. Nem létezik számunkra jó választás. Mi vagyunk a megcsalatott és elhitetett ostobák.
2014. ápr. 13. 17:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Az istenek hazugságai rendelték számunkra ezt a végzetet. Míg le nem győzzük őket, ez által szenvedünk.
2014. ápr. 13. 17:46
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek meg van írva a sorsa.

Pl,ha nincs a sorsodban a lottónyerés,akkor hiába próbálkozol bármivel,egész életedben lottózhatsz,akkor sem nyersz nagyobb összeget.De van olyan ember,aki csak egyszer vett lottót,azóta se,és azonnal millomos lett.Neki ez a sorsa.

Én megnéztem a titok filmet,és kipróbáltam mind,de nem jött össze,mert nincs a sorsomban az a dolog,amire vágytam.

Vannak emberek,akiknek csak megszületni volt nehéz,onnan már csak sóhajtani kellett,és máris sikeres,gazdag ember lett.

Nem hiába van asztrológia évszázadok óta.Mindenki a saját útját járhatja.Ha nem azon az úton haladsz,akkor visszaterelnek az igazi utadra.Lásd:baleset,betegség,tragédia vagy bármiképp.

Azoknak a gyerekeknek,csecsemőknek akik pár percig,óráig,hónapig éltek,az volt a sorsuk,pedig ők nem dönthettek másképp.

Ez van...ez az élet rendje.

2014. ápr. 28. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!