A sorsa mindenkinek meg van előre "írva"?
Milyen jeleket érdemes figyelembe venni mint az álom és mint a való életben és van e ezek közt párhuzam? Hogyan tudom ezáltal irányítani a sorsom?
Kérem csak normális válaszokat adjatok és érdekel az aki jobban ért ehhez. Köszönöm.
Köszönöm az érdekes hasznos válaszokat, tényleg sokszínű válaszokat lehet látni és érdekesek is.
6-os hozzászólónak igazat adok külön mivel én is így érzem hogy a sorsunk csak igen és nem válaszokon múlik de még annyit hozzáfűzök az Igen visz előre a céljaink felé a Nem pedig elzár ezek a célok elől. Szóval ha a sorsod felé akarsz haladni válaszolj mindenre Igennel.
"Ha van is sors,semmi sincs kőbe vésve,mert nem robotok vagyunk,..."
9esnek:láttad a mátrixot?
6-os vagyok.Kedves kérdező!Az igenek is lehetnek ám hamisak!
Azért olyan bonyolult ez az egész!Biztosan történt már veled is olyan,hogy igent mondtál valamire,pedig nemet kellett volna.És nemet,mikor igent kellett volna.Nem?
Kérdezőnek:13-as vagyok.6-osként az utolsó mondatom:
"Bár az rejtély marad,hogy létezik-e az,hogy jó vagy rossz karmát hoztunk-e magunkkal és ez befolyásolja-e,
milyen a kezdet és hogy képesek vagyunk-e jól dönteni életünk folyamán." Ezért van az,hogy vannak a "mázlisták",
akik mindig "tudják" mikor,mire kell igent v.nemet mondani és az "örök vesztesek",akik (szinte) soha.Tehát én itt érzek valamiféle determináltságot,hogy mikor megszületünk,kell-e "bűnhődnünk",mert előző életünkben csináltunk vmi rosszat,és akkor dönthetünk bárhogy,az sose lesz jó,v.rendesek voltunk és akkor minden szép és jó lesz.
Szerintem mindenkinek meg van írva a sorsa.
Pl,ha nincs a sorsodban a lottónyerés,akkor hiába próbálkozol bármivel,egész életedben lottózhatsz,akkor sem nyersz nagyobb összeget.De van olyan ember,aki csak egyszer vett lottót,azóta se,és azonnal millomos lett.Neki ez a sorsa.
Én megnéztem a titok filmet,és kipróbáltam mind,de nem jött össze,mert nincs a sorsomban az a dolog,amire vágytam.
Vannak emberek,akiknek csak megszületni volt nehéz,onnan már csak sóhajtani kellett,és máris sikeres,gazdag ember lett.
Nem hiába van asztrológia évszázadok óta.Mindenki a saját útját járhatja.Ha nem azon az úton haladsz,akkor visszaterelnek az igazi utadra.Lásd:baleset,betegség,tragédia vagy bármiképp.
Azoknak a gyerekeknek,csecsemőknek akik pár percig,óráig,hónapig éltek,az volt a sorsuk,pedig ők nem dönthettek másképp.
Ez van...ez az élet rendje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!