Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek meg van írva előre a sorsa?
Úgy gondolom igen. Ezt arra alapozom, hogy soha sem lesz barátnőm. Ez szinte tuti. A lányoknak egyszerűen nem tetszem. Így máris meg van pecsételve az életem. Így irtó unalmas az életem is.
Ismerkedjek? Hagyjuk már... Attól nem lesz barátnőm, ha megismerek néhány embert. Másnak csípőből megy. Minden bulin fel tudna szedni x+1 csajt. Nekem meg nem jut senki. Semmi önbizalmam sincs. Már egy apró dolognak is örülni tudnék, ami adna egy kis lelkiismeretet. De egyszerűen semmi nem történik az életemben. Sportolok hetente. Járok szórakozni. De nagyon üres az életem. És "ahelyett, hogy változtatnék rajta inkább itt sírok". Könnyű azt mondani. Ezen egyszerűen nem lehet változtatni. Amit megírtak előre az fog lejátszódni, amin pedig NEM lehet változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!