Mindenkinek megvan írva a sorsa?
Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 17:53
2/15 anonim válasza:
Én ezt úgy fogom fel, mint egy utat. Van egy adott terep, adott földrajzi viszonyokkal, nehézségekkel, könnyebbségekkel, feladatokkal. El kell jutni A-ból B-be úgy, hogy ezeket a feladatokat valahogy teljesítjük. Azt, hogy hogy jutunk el, melyik úton, milyen módszerrel, azt mi döntjük el.
4/15 anonim válasza:
Erre senki sem tudja pontosan a választ. Ki miben hisz. Én személy szerint hiszek benne, hogy meg van írva a sorsunk.
5/15 anonim válasza:
Én abban hiszek, hogy a jelentősebb események vannak megírva benne.
7/15 öregvarázsló válasza:
Hitem szerint ez nem úgy van, hogy "Mindenkinek meg van írva a sorsa" hanem, hogy mindenki leszületése előtt megírja a maga sors forgatókönyvét. Melyet földi életében vagy követ, vagy eltér tőle.Ha eltér tőle a rá következő életében pótolnia kell. A karma törvénye bonyolultabb mintsem pár mondatban leírható lenne.
8/15 BlackSword válasza:
Nincs... Ez az egész sorsmizéria butaság... Az ember cselekvő lény, és nem báb...
9/15 öregvarázsló válasza:
Ez így van. De ha az egó irányít, a lélek nem teljesítheti életfeladatát.A karma pedig halmozódik.
10/15 BlackSword válasza:
öregvarázsló!
Tévedésben élsz... A cselekvő/alkotó ember irányít... Alkot, és alakítja maga körül a világot... Hozza létre az anyagból a formát... Ebben a világban, akár anyagi (matéria), akár képzeti (idea) szinten nincs karma, csak a macska karma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!