Aki esetleg tud jósolni segítene? Az én és gyermekeim sorsa romokban.
Figyelt kérdés
Kérem szépen csak az aki tényleg komolyan ír az írjon.Nem szeretnék furkálódást és bántást kapni!Szeretném tudni,hogy van -e remény?2011. febr. 2. 16:39
1/15 anonim válasza:
Mégis mit vársz?Itt neten keresztül kihúzzuk a Tarot kártyát?Ez nem így működik.Mitől hever romokban az életed?Nem tudsz magadon és a gyerekek sorsán változtatni?
Mi a gond?
2/15 A kérdező kommentje:
Mit várok?Bármiféle reményt vagy iránymutatást.Nem vagyok tehetetlen,de vannak olyan helyzetek amihez önmagadban kevés vagy .lehet,hogy elég egy szó ami átlendít a krízisen.
2011. febr. 2. 16:59
3/15 anonim válasza:
De neten keresztül ezt akkor sem lehet.Aki ezt állítja az hazudik.Amúgy is sok a kókler.Ajánlom Frabatot,vagy Kárpáti Lilit
4/15 anonim válasza:
Azt látom a kártyákban, hogy a kezdeti nehézségek után újra ki fog sütni a nap a sorsotok felett.
5/15 anonim válasza:
Ehhez azért elég kevés ennyi információ. Így legfeljebb "hajrá Kovács néni" típusú segítséget fogsz kapni.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és természetesen több dolgot is hajlandó vagyok elmondani!
2011. febr. 2. 17:12
7/15 anonim válasza:
Rossz helyen keresed a segítséget. Én minden általam meg nem oldható problémával Jézus Krisztushoz fordultam és ő mindig segített. Ha az ezotériához fordulsz csak rosszabbá teszed a dolgaidat.
8/15 anonim válasza:
Szerintem a kérdező nem hittérítést kért!!!
9/15 A kérdező kommentje:
Hidd el minden este imádkozom és kérem az Úr segítségét,de most tényleg minden szálba kapaszkodom!
2011. febr. 2. 17:20
10/15 anonim válasza:
reinkarnáció témakörben keresd LastOne Left írásait, kultúra és közösségben is van vallás, nekem rengeteget segített, pedig nem volt egyszerű az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!