Van valami igaz ebben az almahéjjal jósolós dologban? (lent leírtam melyikre gondolok)
Figyelt kérdés
olvastam, hogy egy almát teljesen körbe kell hámozni úgy, hogy ne szakadjon el az almahéj. aztán jobb kézzel hátra kell dobnunk a bal váll fölött és amilyen betűt olvasunk ki először az össze gyűrődött almahéjból olyan betűvel fog kezdődni a jövendőbeli férj kereszt neve. van akinél ez bevált? esetleg aki házas vagy komoly párkapcsolatban él és kipróbálná az adna információt hogy neki bevált-e? vagy ez csak egy népi babona? én folyamatosan s-et kapok de néha mégis más betűt olvasok ki. szóval nem értem.2014. febr. 16. 20:39
1/4 anonim válasza:
Ha folyamatosan csak s-et kapsz, akkor az csak egyet jelenthet: jövendőbeli hitvesed maga a Sátán lesz. Te leszel az édesanyja az antikrisztusnak aki elhozza a Földre az armageddont.
2/4 Passiflora válasza:
Te látod magad előtt azt a lehámozott, spirál alakban kunkorodó almahéjat, amit ledobva S betű helyett (a teljesség igénye nélkül) inkább egy E, F, B, H vagy K betű rajzolódik ki? :-)
3/4 anonim válasza:
Nem, ez hülyeség. Az almahéj az az almának a héja, semmi több. Rendkívüli bugyutaságot igényel az, hogy jóslás lehetőségét feltételezzük belőle. Nem a középkorban vagyunk.
4/4 anonim válasza:
Te még mindig hiszel a babonákban? Úgy tudtam, hogy már végetért a sötét középkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!