Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Jövőbelátók és táltosok....

Jövőbelátók és táltosok. Mondjátok meg nekem mi az én rendeltetésem e világon?

Figyelt kérdés

2014. jan. 9. 11:48
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Küld el nekem azt a bizonyos jó forgatókönyvet.
2014. jan. 17. 06:04
 22/33 anonim ***** válasza:
Mivel férfi vagy igyekezz minél több utódot csinálni..Orbánc is azt mondta első hatalmaskodásakor...4 kerék 5 gyerek !
2014. jan. 17. 10:21
 23/33 anonim ***** válasza:

Küldjem el a forgatókönyvet? De honnan tudjam, hogy nem csak fikázni akarod? - mivel rögtön "bizonyos" jelzővel illetted. :) Filmezéssel foglalkozom, szeretnék végre egy jó filmet összehozni. Amiről jelenleg szó van, az egy rövidfilm, de rendes mozifilmre vágyom, nem feltetlénül sok 100millióból.

Itt a névjegyem: [link]

Amúgy, itt nem lehet semmilyen csatolmányt mellékelni.

2014. jan. 18. 00:44
 24/33 A kérdező kommentje:
Ahogy elnézlek a kinézeted alapján gondolom nem sok időt fordÍtasz csajozásra és gyúrásra Így biztos hogy apait-anyait beleadtál a szóban forgó forgatókönyvbe. A mozifilmel kapcsolatban viszont el kell hogy, keserÍtselek ugyanis itt Magyarországon a mozifilmek az öreg tapasztalt személyek reszortját képezi. Viszont ha valameik fanfiction oldalra kiÍrod akkor biztos kapsz egy-két dÍcsérő kritikát.
2014. jan. 18. 07:44
 25/33 anonim ***** válasza:

Miért szólsz be a kinézetem miatt? :)) Igazad van, egy dagadt disznó vagyok és csajozásra nem sok időt fordÍtok, a barátnőm nem nézné jó szemmel. A gyúrás… hát, az egy gyenge pontom, nehezen veszem rá magam, de pár napja van sportkártyám… megtettem az első lépést. :)

"Viszont ha valameik fanfiction oldalra kiÍrod akkor biztos kapsz egy-két dÍcsérő kritikát" - nem a dícséret kell nekem. Azzal tele a padlás.

Baráti üdvözlettel: a filmes

2014. jan. 19. 01:46
 26/33 anonim ***** válasza:

…még annyit, hogy miért fontos, hogy hogyan nézek ki? Nem a kamera elé kívánkozom, hanem mögötte vagyok jó.

Írjál erre valami frappánsat, de az velős beszólás legyen!! Olyat amilyet személyesen nem mernél, az internet áldásosan eltakar, nyugodtan engedd ki a gyűlöleted a másik iránt, akit nem ismersz. Várom.

2014. jan. 19. 01:55
 27/33 A kérdező kommentje:
Félreértesz te engem. Nem beszólni akartam csupán a véleményem nyÍlvánitottam ki mivel te ide belinkeltél egy videót a munkásságodról. Ha az eggyetemen te ezt tanúltad akkor biztos hogy, találsz majd fogadra való pályázatot. Ahogy, elnézem az Írásaid időpontját megállapÍthatom hogy, éjszaka vagy elemedben. Feltételezem törzsvendég vagy valamelyik éjszakai klubban. Légy résen. Ha Pesti vagy akkor előfordulhat hogy, egy-két neves rendezővel összefutsz a szórakozóhelyen. Kapcsolatok kérdése az egész. Manapság az Oscart is pofára nem pedig teljesÍtményre osztják. Itt a GYK csak hozzád hasonló álmodozókkal találkozhatsz. Ha valóban olyan rendkÍvüli az a forgatókönyv akkor menj oda reklámozni ahol befolyásos egyének is megfordúlnak. Ha egyszer mégis nagy rendező leszel akkor gyere el ide Hevesre és dobd meg az öreg Mózes cigány koldust egy köteg pénzel.
2014. jan. 19. 10:18
 28/33 anonim ***** válasza:

Elfogadom, hogy nem beszólni akartál. :)

"biztos hogy, találsz majd fogadra való pályázatot"

Az a baj, hogy ez nem így megy, sajnos. 1996 óta, amióta filmezéssel foglalkozom, sosem sikerült pályázatok által pénzt szerezni. Főleg, hogy pocsék pályázatíró voltam mindig is és ha jól tudom, 50% a támogatás, a többi pénzt magad kell előtertsd, vagy kell egy producer és egy tényleg jó forgatókönyv. Ötletek vannak, nagyon sok, elkezdett forgatókönyvek, vagy félkészek, szinopszisok… De vannak olyanok is, amiket még az elején írtam, 10en évvel ezelőtt. Például, valami szerelmi bánatból kifolyólag, komplett forgatókönyv készült, hogy hogyan "kellett" volna történnie… fikcionalizáltam. :) De azok újraolvasva elég gyengék, nem nyúlnék hozzájuk, nem is kapnék rá pénzt, de ha valami csoda folytán mégis, akkor esélyes, hogy bukta lenne. Nem is pályázom velük.

Igen, éjszaka sokat vagyok fent, van törzshelyem is, de az ilyen helyeken nem találkoztam még olyanokkal, akik tudtak volna segíteni. Tudom, hogy kapcsolatok kérdése az egész. Még az elején, huszonévesen kellett volna erre jobban rágyúrnom, de ez nem ment soha.

Akkor még ezt nyilatkoztam: [link] be/RyxTVBc2_10

Pár éve, egyik operatőr ismerősöm úgy építette ki a kapcsolatait, hogy elment a SZFE forgatásaira, eljárt dolgozni és jópofizott a hallgatókkal, megtudta, hogy hol van forgatás, mindenhová ingyen ment, aztán lassan, de biztosan belekerült a jóba. Azóta olyan technikákkal forgat, amilyenekkel én csak szeretnék. De emberileg hagy maga után kivánnivalót… Nekem az sosem ment, amit, ahogyan ő csinált. 20-30 évesen sokat forgattam, privát ötletekből, lelkesedésből, de mivel szervezésből gyenge vagyok, így 10 éve nem forgattam saját ötletből, csak bérmunkákat készítettem. A forgatókönyvet, amit említettem, több, mint 5 éve írtam, most kezdem el szervezni, magam mellé venni embereket. Szeretném leforgatni, mégha rövid játékfilm is lesz. Nem mondanám rendkívülinek a forgatókönyvemet, de talán van benne egy plusz és talán, ez a fontos. Elfogadtam, hogy - egyrészt saját hibámból - nem lehettem filmoperatőr, aki mozifilmeket fényképez, de a kamerát, vágást azóta sem tettem le, nem kellett elhagynom a pályát és minden munkámban a filmes gondolkodásmódot képviselem, akarva-akaratlanul.

"gyere el ide Hevesre és dobd meg az öreg Mózes cigány koldust egy köteg pénzel"

Ki ő és miért dobjam meg pénzzel? :))

2014. jan. 20. 01:49
 29/33 anonim ***** válasza:
Itt a link újra, ha érdekel: [link]
2014. jan. 20. 01:51
 30/33 anonim válasza:
Seggvakaróárus
2014. jan. 27. 20:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!