Jövőbelátók és táltosok. Mondjátok meg nekem mi az én rendeltetésem e világon?
Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 11:48
11/33 anonim válasza:
A te rendeltetésed, kedves kérdező, az, hogy Annácskát megtérítsd a szkeptikusok táborába. Ha ez sikerül neked, nem éltél hiába.
12/33 anonim válasza:
No hát ha ez sikerül, akkor Téged tiszteletbeli istenüknek választanak meg az annunakik xDD
13/33 anonim válasza:
nem te egy faszállitó leszel egy büdös prosti aki még a lótuszevö lónak a nagy lankadt lófaszát is leszopja ha kell (de ez komoly :D)
14/33 katianyu válasza:
Hát nem látod? Ez.
Egy csomó ember agyát megmozgattad.Ez már valami.
15/33 bkarcsi válasza:
A biblia szerint Istennek az az akarata hogy minden ember megterjen es az Igazsag megismeresere eljusson. Az Igazsag nem veletlenul lett nagy betuvel irva mert az maga Jezus Krisztus.
16/33 A kérdező kommentje:
Én a sólyomistenben hiszek.
2014. jan. 15. 12:57
18/33 A kérdező kommentje:
Férfi
2014. jan. 16. 12:00
19/33 anonim válasza:
A te rendeltetésed hogy a baloldali összefogás vezetője legyél.
20/33 anonim válasza:
Ha sok a pénzed, támogass filmet! Van egy jó forgatókönyvem…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!