Miért nem tiltják be az astro világot?
Figyelt kérdés
én hülye felhívtam oket es 50eurot szoptak le a kártyámról,ráadásul meg be sem kapcsoltak az elő adásba.#astrovilag
2013. márc. 17. 10:58
11/15 anonim 

válasza:

Örülj, hogy nem kerültél be, mert úgysem jön be semmi abból, amit ott mondanak, csak befolyásol rossz irányba.
12/15 anonim válasza:
No igen! Merlin!!! Az egyik legjobb barátom volt 3 éven át. Mindenkin átgázol, legyaláz. Addig tart bárkit amíg nyamvadt kis mindennapjaiban segítségére vannak. És hogy mi az ami jóslatából beválik? Semmi... Szó szerint semmi. Engem tönkretett persze csak magamat hibáztathatom. De vigyázzatok vele.
13/15 anonim 

válasza:

Kedves Richland!
üdv a klubban! Én is hasonlóképp jártam...
14/15 anonim válasza:
Szerintem bárki bármit mond a legjobb műsor igazat jósolnak (ott van a sok visszajelző). És Merlinen kívül ott van a sok kiváló jós. Angéla és Napsugár a legjobb műsorvezető. És NEM TILTJÁK BE, mert nem csalnak ez a dolguk segíteni az embereknek.
15/15 anonim 

válasza:

Ma volt a legjobb átverés.Nem nézem sűrűn de akkor jókat röhögök rajta.Azt mondta a jós ribi hogy akinek 8-al kezdődik az adókártyája és van benne még valahol 3-as szám az a kiváltságos vagy mi és küld neki valami áldásszerűséget.Na erre az asszonnyal kiváncsiságból megnéztük és láss csodát mindkettőnké 83-al kezdődött.Akkor megnéztük miből is áll az adószám.Érdekes módon minden adószám 8-al kezdődik és szinte mindegyikben van valahol 3-as is.Ekkora csalók ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!