Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Miért nem tiltják be az astro...

Miért nem tiltják be az astro világot?

Figyelt kérdés
én hülye felhívtam oket es 50eurot szoptak le a kártyámról,ráadásul meg be sem kapcsoltak az elő adásba.

#astrovilag
2013. márc. 17. 10:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

ebből élnek

h lehúzzák a sok embert

2013. márc. 17. 11:01
 2/15 anonim válasza:
100%

Hát nem tudom! De szerintem ez szemfényvesztés, és kuruslás...

Ilyet nem szabadna megengedni.

2013. márc. 17. 11:01
 3/15 A kérdező kommentje:
a tv2 ot is be kellene tiltani egy életre mocskos szemétládák mindenből pénzt csinálnak
2013. márc. 17. 11:37
 4/15 Shai-Hulud ***** válasza:

Tulajdonképpen mindent be kéne tiltani, mert mindegyik kereskedő és szolgáltató mocskos szemétláda, és pénzt akar csinálni. Pedig igazán adhatnának mindent ingyen.

Tudod bármilyen furcsa, így működik a világ. Jobb, ha megszokod...

2013. márc. 17. 11:44
 5/15 anonim ***** válasza:

"én hülye felhívtam oket..."

Nem baj, ha képes vagy önkritikát gyakorolni, jól jön az. De éppen az a baj, hogy felhívtad őket. Nem volt kötelező, gyanítom, nem tartott senki fegyvert a fejedhet. Betelefonáltál, mert olyan szolgáltatást nyújtanak, amire igényed van.

Sőt, másnak is van rá igénye: azért működik ez a TV-műsor, mert van rá igény, vannak, akik jó pénzért betelefonálnak, ebből pedig fenntartható az adás, sőt, még nyereség is van belőle.

Az állam nem mászhat bele teljesen az emberek magánéletébe, nem lehet mindent szabályozni. Ha valakinek az a vágya, hogy rengeteg pénzt költsön el tök feleslegesen telejósokra, tisztánlátókra és egyebekre, akkor megteheti. A saját pénzét veri el, másnak nem árt vele, akkor meg hadd szórakozzon.

2013. márc. 17. 12:02
 6/15 anonim ***** válasza:

Azért, mert egyfelől a világ nem tűri a szabályozást, másfelől követeli ezt. A kettő között gyakori a feloldhatatlan ellentét. Ha azt mondom, ezt tiltom, mert kuruzslás (ez nem ide illő szó!), akkor holnap megtilthatom azt is, hogy bárki véleményt fogalmazzon meg a hatalommal szemben, előírhatom, miről szóljanak az irodalmi művek stb.

Ha betiltom a horogkeresztet, megszűnik a nacionalizmus? Nem.

A felvilágosító munkára kellene nagyobb figyelmet fordítani. Ha elfogadom a felvetésedet, akkor itt az egész ezo rovatot is be lehetne zárni, mint szellemi bűnözők gyülekezőhelyét.

2013. márc. 17. 13:04
 7/15 anonim ***** válasza:

Nincs erkölcsi értelemben különbség az astro show és a kereskedelmi csatornák által sugárzott egyéb (elő) műsortartalom között. Ugyanúgy pénzlehúzás naiv emberektől, kultúrabomlasztás, agymosás, ideális fogyasztókká nevelés.

Csak mind más csoportot és értelmi szintet céloz meg, ennyi a különbség.

2013. márc. 17. 14:15
 8/15 anonim ***** válasza:

Ja, és mégvalami: NEM SZABAD BETILTANI. Az ilyen szennyet a társadalomnak magának kellene kivetnie magából azzal, hogy nem mutat rá igényt. Különben a mocsok úgyis visszaszivárog más forrásból. Amit elnyomni igyekeznek úgy, hogy a forrását nem szüntetik meg, az csak erősödik tőle.

(u.i. ugyanezt gondolom a szélsőséges ideológiákról)

2013. márc. 17. 14:18
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nagyon tetszik, ott van Merlin is !
2013. márc. 17. 15:39
 10/15 anonim ***** válasza:
kérdező! jó hülye vagy!
2013. márc. 19. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!