S. O. S! Mentsük meg a világot a dec 21-ei végtől. De hogyan?
Az a véleményem, hogy a december 21-i világ megsemmisülést nem kerülhetjük el(az okok lentebb). Viszont hosszas karma-dinamikai kutatással találtam egy utat, amivel elkerülhető lenne a nullsík.
Normálisan az idő úgy telik, hogy a jelenmutató a ma után átcsúszik a holnapba. Azért vagyunk bajbab, mert december 21-én az idő számegyenes véget ér. Ha ezt eléri az idő mutató leesik a végén. Ezt mutatja a maja naptár. És ezért elkerülhetetlen a vég.
Viszont, ha a december 21-edike előtti pontra mindig beiktatódna egy újabb nap, akkor a jelen mutató soha nem érné el a számegyenes végét és a világ megmenekülne. Magyarul fel kell duzzasztani az időt ezen a ponton, hogy a további történelem mindig december 21 előtt történjen. Úgy képzelheted el, mint egy kis hurkot, ami ott fúvódik a számegyenes vége előtt.
A kérdés az, hogy hogyan... Milyen technikát kellene alkalmazni? Miért pont azt? És hogyan?
ui:
Csak komoly válaszokat kérek!!
Kicsit sok TV-t nézel kérdező. Erre nem lehet komoly válaszokat kapni mert a kérdés már önmagában sem komoly, egy nagy hülyeség, de akkor szinten...
"Magyarul fel kell duzzasztani az időt ezen a ponton, hogy a további történelem mindig december 21 előtt történjen."
Ha viszont ezt megcsinálod akkor a reptoidok is akármelyik pillanatban megjöhetnek.
Megakarod menteni a világot?
Szólj Chuck Norrisnak. :D
"az idő számegyenes véget ér."
Van egy ilyen videó, igen, de az illető, aki ezt állítja, hallucinogéneket használ. OK. Legyen kapu egy másik világba a szent növény, de ha minden halu beteljesedne!
Kb. 23. perctől nézd!
http://www.youtube.com/watch?v=0-6lQ2TaB_o
Nesze neked idővonal, szerintem meg akkor pókhálók lesznek a Földön, mert egyik csaj ilyet haluzott! XD
"S. O. S! Mentsük meg a világot a dec 21-ei végtől. De hogyan?"
Első lépésként töröljük az Ezotéria rovatot!
Ps: akkor te nem is veszel karácsonyi ajándékokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!