S. O. S! Mentsük meg a világot a dec 21-ei végtől. De hogyan?
Az a véleményem, hogy a december 21-i világ megsemmisülést nem kerülhetjük el(az okok lentebb). Viszont hosszas karma-dinamikai kutatással találtam egy utat, amivel elkerülhető lenne a nullsík.
Normálisan az idő úgy telik, hogy a jelenmutató a ma után átcsúszik a holnapba. Azért vagyunk bajbab, mert december 21-én az idő számegyenes véget ér. Ha ezt eléri az idő mutató leesik a végén. Ezt mutatja a maja naptár. És ezért elkerülhetetlen a vég.
Viszont, ha a december 21-edike előtti pontra mindig beiktatódna egy újabb nap, akkor a jelen mutató soha nem érné el a számegyenes végét és a világ megmenekülne. Magyarul fel kell duzzasztani az időt ezen a ponton, hogy a további történelem mindig december 21 előtt történjen. Úgy képzelheted el, mint egy kis hurkot, ami ott fúvódik a számegyenes vége előtt.
A kérdés az, hogy hogyan... Milyen technikát kellene alkalmazni? Miért pont azt? És hogyan?
ui:
Csak komoly válaszokat kérek!!
És ha világvége lesz, akkor mi van? Egy átlagember hogyan készül fel? Te hogyan készülsz fel rá? És miért a majáknak van igazuk, miért nem nekem? Megjósolták, hogy 1492-ben valami idióta óceánontúli személy jön és a felfedezésének köszönhetően eltörli őket a föld színéről? Nem? Hát ennyit az ő világvégéjükről, siettek 500 évvel. Ők se tudtak rá felkészülni, te sem fogsz. Ha lesz világvége, akkor a vége az vége, nem lehet alóla kibújni. De ez nem az.
Mellesleg nem lesz világvége. És ez nem vicc. Törődj bele. Aztán meg majd jön a 2017-es meteorbecsapódás világvége, majd 2033-ban Krisztus feltámadása után 2 ezer éves világvége, meg köztük még 5-6 médiasztárok jóslatai, első 100 éves ufóévforduló világvége, meg Justin Bieber kiadja a világvége albumot, és lehet emiatt a tévében ezer szennyet leadni, amin mindenki agybajt kap.
Ilyen volt 12 évvel ezelőtt is az ezredforduló elektronikai világvége, nem voltál ott, mi? Hát ennyire kamu az egész.
#23 hát, én is azt remélem, hogy nem lesz világ vége... Erről szól a topik. Ezen dolgozom. Meglátjuk sikerül e megakadályozni. Biztos vagyok benne, hogy máshol is végeznek valami meditatív eljárásokat a dolog eltérítésére.
Decemberben majd kiderül. Ha meg megmarad a világ jól dolgoztunk!
Miért kellett kitörölni a kommentemet? Pedig tényleg az olyan emberektől kell megmenteni a világot, mint a kérdező... a bolondok nagyobb veszélyben tartják a Földet, mint az állítólagos világvége...
"Magyarul fel kell duzzasztani az időt ezen a ponton, hogy a további történelem mindig december 21 előtt történjen."
Ennél a résznél pedig hangosan felröhögtem... XD
" Ha meg megmarad a világ jól dolgoztunk!"
Na kezdődik. Majd nehogy már a kedves ezoterikusok kitalálják, hogy ha nem történik semmi az az ő "munkásságuk" eredménye. Ez már tényleg botrányos.
Szerintem hagyjuk ezt a világvége témát. Aki hisz benne hisz aki nem nem! :)
December 21.-én ugyis MINDEN KIDERÜL. :)
6-os!
Ehhez Ch. Norris nem lesz elég! A feláldozhatóak egész csapata kelleni fog! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!