S. O. S! Mentsük meg a világot a dec 21-ei végtől. De hogyan?
Az a véleményem, hogy a december 21-i világ megsemmisülést nem kerülhetjük el(az okok lentebb). Viszont hosszas karma-dinamikai kutatással találtam egy utat, amivel elkerülhető lenne a nullsík.
Normálisan az idő úgy telik, hogy a jelenmutató a ma után átcsúszik a holnapba. Azért vagyunk bajbab, mert december 21-én az idő számegyenes véget ér. Ha ezt eléri az idő mutató leesik a végén. Ezt mutatja a maja naptár. És ezért elkerülhetetlen a vég.
Viszont, ha a december 21-edike előtti pontra mindig beiktatódna egy újabb nap, akkor a jelen mutató soha nem érné el a számegyenes végét és a világ megmenekülne. Magyarul fel kell duzzasztani az időt ezen a ponton, hogy a további történelem mindig december 21 előtt történjen. Úgy képzelheted el, mint egy kis hurkot, ami ott fúvódik a számegyenes vége előtt.
A kérdés az, hogy hogyan... Milyen technikát kellene alkalmazni? Miért pont azt? És hogyan?
ui:
Csak komoly válaszokat kérek!!
Lehet. :D
De hát C. Norrisnak minden sikerült..:D
Hisz egy okos telefont is hülyére vert. :D
Meg Elszomorított egy Happy Meal menüt. :D
Megyek,szólok Berényi Mikinek.Az ő pénze és sármja,az én pörgőrúgásom elegendő lesz e hiú de csodás világ megmentéséhez.
Chuck Norris voktam,sziasztok!!
én megakadályozom a világvégét! sima ügy. dec 22-én kéretik utalni nekem nagy összegeket (bár nem, mert az szombat lesz, szal inkább 24-én, az még banki munkanap), a világvége megakadályozása miatt! priviben adom a számlaszámomat.
A sikeres akadályozás miatt mondjuk nem ártana már most utalni az önkéntes adományokat, mert sokkal sikeresebben akadályoznám meg akkor az armageddond.
köszi, pápuszi
"hát, én is azt remélem, hogy nem lesz világ vége... Erről szól a topik. Ezen dolgozom."
erről szól az egész, mint ahogy általában, hogy az ezoterikusok fontosnak és különlegesnek érezhessék magukat
"hát, én is azt remélem, hogy nem lesz világ vége... Erről szól a topik. Ezen dolgozom."
és mégis, mit csinálsz? mert én karbatett kézzel ülök, és hoppá, elmarad a világvége :D
élsz még, kérdező? :D
És a többiek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!