S. O. S! Mentsük meg a világot a dec 21-ei végtől. De hogyan?
Az a véleményem, hogy a december 21-i világ megsemmisülést nem kerülhetjük el(az okok lentebb). Viszont hosszas karma-dinamikai kutatással találtam egy utat, amivel elkerülhető lenne a nullsík.
Normálisan az idő úgy telik, hogy a jelenmutató a ma után átcsúszik a holnapba. Azért vagyunk bajbab, mert december 21-én az idő számegyenes véget ér. Ha ezt eléri az idő mutató leesik a végén. Ezt mutatja a maja naptár. És ezért elkerülhetetlen a vég.
Viszont, ha a december 21-edike előtti pontra mindig beiktatódna egy újabb nap, akkor a jelen mutató soha nem érné el a számegyenes végét és a világ megmenekülne. Magyarul fel kell duzzasztani az időt ezen a ponton, hogy a további történelem mindig december 21 előtt történjen. Úgy képzelheted el, mint egy kis hurkot, ami ott fúvódik a számegyenes vége előtt.
A kérdés az, hogy hogyan... Milyen technikát kellene alkalmazni? Miért pont azt? És hogyan?
ui:
Csak komoly válaszokat kérek!!
Én már tudom milyen lesz a világvége.
Teljesen logikus következtetés egyébként, sőt számomra egész tetszetős.
Mivel csak azok hisznek a világ végében akik, csak számukra lesz vége a világnak. Magyarul minden ezotéria-mániás unatkozó ember meghal decemberben, és megmaradnak a józan, dolgozó, gondolkodó, realista emberek.
Mindenki boldog lesz, hiszen ti megkapjátok a világvégéteket, mi meg megkapjuk az ezotéria megsemmisülését!!
Na?
Figyu lehet elviccelni... de akkor a világ lehet véget ér. Most nem jobb felkészülni arra, hogy van alapja a dolognak és kitalálni valami? Biztos ami biztos... Komoly ötleteket kértem!
Amúgy meg a Nasa nyilván nem érti. Sokkal kisebb dolgokat cáfolnak, mint ami a veszély. A fent vázolt dolgot, hogy véget ér az idő egyenes nem tudom, hogy tudná cáfolni a NASA. Majd szóljanak, ha megtalálták a távcsöveikkel az idő egyenest és ha nem ér véget dec 21-nél. De kétlem, hogy erre dec 21 előtt képesek lennének!
Akkor vissza a fő szálra:
Szerintem pl el lehetne indulni valami közös tudat egyesítéses vonalon. Mert nyilván egy ember kevés ehhez. Egy valaki max a saját belső idejét görbítheti. Ezt a tudat egyesítést nyilván sokféleképpen el lehet érni, én az agykontrollt nem kedvelem. Meg eleve magyarok vagyunk nem? Akkor lehet a sámán vonalon kellene lépegetni... a maják is valami ilyesmi dolog lehettek...
Nincs időegyenes, se jelenmutató, se időcentiméter.
Az idő nem görbül és nem csinál hurkot. Az idő nem kézzel fogható és csak alig felfogható (számodra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!