2012-ben tenyleg eljon a vilag vege?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 16:45
21/28 anonim válasza:
Ugyanúgy eljön, mint a '80-as évekbeli millióegy Armageddon, és 2000-ben a világvége...
Az amerikaiak (és néhány h*lye magyar) majd meg fognak veszni, mint egy menstruáló vérfarkas teliholdkor.
22/28 anonim válasza:
már eljött. mi is csak vakációzó halottak vagyunk.
23/28 anonim válasza:
szerintem nem. ha mégis, akkor is tiszta szívvel halok meg, tehát semmi dolgom nincs ilyen kaliberű dolgokkal foglalkozni :)
25/28 anonim válasza:
Utánaolvastam, és az emberek bezsongtak:
Nyugodjatok már meg, mindenki hall amit hall! szerintem ez is csak egy átverés volt mint az első ufo kép, amin igazából egy műanyag bura volt lefényképezve kivilágítva... csak egy hiedelem, nem valós!
Szóval a maja naptár azt mondja ki, hogy nem egy világnak lesz vége, hanem egy korszaknak. Átlépünk egy új korszakba, pl: modernkor... ennyi.
26/28 anonim válasza:
én nem hiszek benne,mindenki mást mond meg hogy lesz mi okból,sokszor jósoltak világ végé,de ki tudja...éljük az életünket és igyunk meg egy coca colát:D
27/28 anonim válasza:
A maják igenis számoltak szökőéveket, de csak 3300 évente, és nem eggyel több napot, hanem eggyel kevesebbet, mert ők, mint utólag kiderült pontatlanul, de két tizedes jeggyel többel számolták ki a naptárukat, mint Gergely pápa a miénket.
28/28 anonim válasza:
Nos nem haltunk meg ugyhogy a lényegen nem változtat szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!