Eddig azt hittem hogy a jóslás hülyeség, de most kipróbáltam több módszert is, és bejött. Tényleg van ilyen, vagy csak véletlen egybeesések sorozata?
Tehát, 6 különbözõ jóslást próbáltam, és mind a 6 szerelmi változást jósolt. 2 napra rá, egy olyan lány jött oda hozzám, akivel én nem is nagyon foglalkoztam, nem is igazán beszélgettünk, semmi. Odajött, beszélgettünk és egy váratlan pillanatban megcsókolt :) Nagyon meglepõdtem, kellemes meglepetés volt, de egyébként nem vele szerettem volna kapcsolatot kiépíteni, na mindegy. Az a lényeg, hogy mind a 6 (különbözõ) módszer ugyanazt adta, és igaza is volt. Csak nagyonnagy véletlen, vagy tényleg létezik jóslás?
(nem a betelefonálós csalókra gondolok, akik szerint a nõ férjének az állapota javulni fog, pedig 4 éve halott, hanem az igazira, amiért nem fizetünk, hanem csak jóslás és kész)
Kíváncsian várom a válaszokat, és könyörgöm, ne trollkodjatok!
Köszi, 15/F
Nem tiszta, bocsi igazad van, járunk, már majdnem két hete. Az már szerelmi változás ugye?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!