Tényleg léteznek jósnők?
Nagybátyám anno mikor válóban volt kétségbeesésében elment egy jósnőhöz próba szerencse, aki meg is mondta neki, hogy el fog válni. Bumm! ez nem nagy dolog én is megmondtam volna. Aztán azt mondta neki, hogy lesz a közeljövőben egy autó baleset a családban, végül pont nagybátyám szenvedet autó balesetet (nyugalom emberek kutya baja :D ), de ez sem nagy cucc, rengeteg autó baleset van. Azt viszont nem vagyok képes megérteni, hogy volt képes a jósnő megmondani nagybátyámról olyan múltban történt dolgokat, amit rajta kívül senki se tud? Egyszerűen mindent tudott róla!
A minap pedig beszélgettem egy közeli barátommal, aki bevallotta, hogy ő is járt már jósnőnél, és vele is ugyanez történt, kívülről fújta az életét a nőci! Illetve azt is elmondta nekem, hogy édesanyja is volt még nagyon régen kuruzslónál és minden bekövetkezett, amit megjósolt neki.
Ennek tekintetében mégis mit higgyek?? Azonnal rávágtam, hogy ha tényleg tudna valamit egy ilyen „banya” lazán megmondhatná a lottó számokat, de leszóltak, hogy azzal keresztbe tennének az univerzum törvényeinek! Hoppá! XD
Főleg azok véleményét szeretném hallani, akik már maguk is voltak jósnőnél köszi emberek!
Javasasszonyok és egyéb ilyen besorolásban lévő személyek kiváló szemfényvesztők, azt tanulják meg hogyan kell másokat becsapni és hazugságokat traktálva behálózni, hogy többször igénybe vegye szolgáltatásukat.
Ma modern világunkban sokkal jobban tudnak érvényesülni, hála a közösségi portáloknak illetve egyéb ilyen szennyeknek.
Én jósnő vagyok!
Látom hogy valaki 13:50-kor válaszol erre a kérdésre!
Egyszer én is voltam... Akkor lenyűgözött a dolog, de két nap múlva visszagondolva semmi értelmeset nem mondott. Sőt be sem jött semmi.
Vagyis alap dolgok igen. Három éve pl. mondta, hogy meg fog halni egy idős férfi a családban (elég valószínű), meg is halt nemrég szegény nagyfater. Olyat is mondott, hogy az öcsémnek van valami a lábával, volt is, elpattant egy ér benne (esélyes dolog).
Szóval szerintem mondanak valószínű dolgokat, és ha bekövetkeznek, a buta ember hajlamos elhinni, hogy a jós megjósolta.
JÓSokat nevetek a buta embereken. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!