Szerintetek 2012-ben tényleg eljön a világbéke?
Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 22:38
1/30 anonim válasza:
Világvégét akartál írni nem? :)
De mind2-re a válaszom....Szerintem nem.
2/30 anonim válasza:
Ha eljön a Világvége, eljön a Világbéke. Félő, hogy ez fordítva is igaz: Akkor jön el a Világbéke, amikor a Világvége.
De szerintem még odébb van.
4/30 anonim válasza:
Nem a Reptoidok jönnek el? (Ja, akkor is világbéke lesz. Meg ha a Borg jön, akkor is.)
5/30 anonim válasza:
A világbéke? Az sosem jön el. :/
6/30 anonim válasza:
Már hogyne jönne. Ahogy a Homo Sapiens Sapiens kiirtja saját magát, abban a pillanatban eljön.
8/30 anonim válasza:
béke sose lesz, amíg ennyi ember van, mindig is lesznek akik gyűlöletben élnek
9/30 anonim válasza:
Sajnos nem afelé megyünk, hol van itt béke?
10/30 anonim válasza:
Ejnye-bejnye! Én sem tudom elképzelni, hogy hogyan valósulhatna meg de azért még hiszek benne, hogy eljön. Ti is jobban tennétek, ha legalább hinnétek különben akadályozó tényezővé váltok és esetleg el kell pusztítanom titeket, persze csak is a világbéke nevében!:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!