Van aki hisz a maja jóslatokban amik 2012-ről szólnak?
Számomra úgy hangzik.hogy pár mindenféle bogyótól meg gombától betépett indián firkált a falra.
És miután kiment belőlük a cucc megdöbbenve látták,hogy mit írtak és gyorsan kőbe vésték.
Gondolkoztam rajta,hogy kimegyek az utcára és megkérdek pár mai narkóst,hogy mit jósolnak vagy ők már nem tudnak olyan durván betépni mint a maják?
És mikor kezdenek az emberek már a valóságban élni tiszta fejjel?
Mert az van ami van és nem az amit hiszünk,hogy legyen az csak akkor lesz ha mindent megteszünk érte és beleadunk mindent,hogy valóra váljon.
Én két dolgot tudok elképzelni:
1. Aki írta megunta. Ha nekem kéne naptárat írnom 1000 után biztos meguntam volna.
2. Aki írta meghalt és senki nem folytatta helyette.
elsőnek lehet igaza mármint hogy a nap fog mint csillag meghalni és ebbe pusztul bele a föld
1. már abba megszünhet az élet hogy a fénye nem jön már a földre és a növények elpusztulnak, aztán az állatok is... a teljes sötétségben.
2. a csillagba csapódik a föld, de azt már nem éljük meg...
A majás 2012-ős butaságnak természetesen nincsen semmilyen valóságalapja.
Mióta az emberiség él és gondolkodik (? tényleg gondolkodik aki ilyenekben hisz?) azóta minden nap világvége van.
Az amerikai, keresztény Harold Camping idénre két világvégét is jósolt.
Rengeteg követője feladta minden vagyonát reklámokra, vagy az öreg Campingnek ajándékozta.
-Természetesen nem lett belőle semmi. Akárcsak a millió másik világvége jóslatból sem.
Kedves # 5/6 ma 11:05!
A válaszod pontos. Pár napja láttam egy adást erről egyik TV-ben,tanúlt emberekől,s bár igyekeztek valamikép végeredményre jutni,végkövetkeztetésük nekik is csak az volt: A NAPTÁR VÉGE 2012 DEC.21, de hogy ez mi okból van így ők se tudták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!