Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Van aki hisz a maja jóslatokba...

Van aki hisz a maja jóslatokban amik 2012-ről szólnak?

Figyelt kérdés

Számomra úgy hangzik.hogy pár mindenféle bogyótól meg gombától betépett indián firkált a falra.

És miután kiment belőlük a cucc megdöbbenve látták,hogy mit írtak és gyorsan kőbe vésték.

Gondolkoztam rajta,hogy kimegyek az utcára és megkérdek pár mai narkóst,hogy mit jósolnak vagy ők már nem tudnak olyan durván betépni mint a maják?

És mikor kezdenek az emberek már a valóságban élni tiszta fejjel?

Mert az van ami van és nem az amit hiszünk,hogy legyen az csak akkor lesz ha mindent megteszünk érte és beleadunk mindent,hogy valóra váljon.

2011. nov. 23. 07:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nincsenek jóslatok 2012 őt illetően, amelyek a maják által keletkeztek, csak egy naptárvég.
2011. nov. 23. 20:16
 12/17 anonim ***** válasza:

tegnap 12:01

Ja, amúgy tényleg nem volt szó semmilyen jóslatról.

2011. nov. 24. 02:18
 13/17 anonim ***** válasza:
Viszont vannak jóslataik különböző kisebb időegységekre Khatunokra, illetve ott a Drezdai-kódex mely erre a napra vonatkozik. Magam hiszek benne, hogy jelentős dolgok fognak történni. Nem hiszem, hogy a világ vagy az idők vége lenne, de bizonyos vagyok, álmaimon, tanulmányaimon, és kártyámon keresztül is, hogy különös események játszódnak majd le az elkövetkező években, melyek volumenükben, jellegükben is eltérnek majd az eddigiektől.
2011. nov. 30. 12:54
 14/17 anonim válasza:
nem igaz
2011. nov. 30. 18:41
 15/17 anonim válasza:

El tudom képzelni hogy megtörténik, tökre érdekes lenne. Biztos nem fog varázsütésre megtörténni, előzmények lesznek.

De azért jobban örülnék, hogyha nem történne meg.

2011. dec. 3. 17:20
 16/17 anonim válasza:

Lehet, hogy a maja törzsfőnök amikor a naptárat írta, eddig jutott, és utolsó lélegzetével még leírta decembert, majd meghalt.:P

Mi meg minden baromságot beleképzelünk.

2011. dec. 3. 17:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Képzeljétek: Ha egy rajongó a világvége után egyedül ő megmaradna micsoda örömmel mondja majd: "Na ugye megmondtam". De ki fogtja hallani?!
2011. dec. 4. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!