Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » 2012-ben tenyleg eljon a...

2012-ben tenyleg eljon a vilag vege?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 16:45
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

minek irtok ha ekkora majmok vagytok??/

nm vagytokm norrmalisak budos majmok!!

2012. ápr. 26. 18:04
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
A maja naptár valóban 2012 december 21-én ér véget amit a maják nem számoltak azok a szökőévek, ha azokat is beleszámoljuk akkor a világ már végetért hat hónapja kb
2012. ápr. 27. 07:35
 13/28 anonim válasza:

Nem lesz világvége megnyugtatlak...

Kisebb-nagyobb katasztrófák lesznek,mint pl.a vörösiszap,fukusimai atomerőmű,de semmi világvége...

2012. ápr. 27. 17:31
 14/28 anonim válasza:

Are Yout Fucking Kidding Me?

magyarul nem de ha hiszel Istenben, tudhatod

hamarosan itt van Jézus másdoik eljövetele!

Úgyhogy Bánd Meg Bűneid!

2012. ápr. 27. 20:53
 15/28 anonim ***** válasza:
32%
isten sem létezik,mint ahogy a a hulk sem és az ördög sem!! a tudósok 1100-1200 évet jósolnak a földnek,és mi lesz akkor? fogja magát letér a pályáról és kihűl!talán majd egyszer visszatér azt kezdődik minden zelejétől
2012. ápr. 27. 22:19
 16/28 anonim válasza:
Nyilván nem fogsz olyan választ kapni, ami elfogadható legyen! Egy biztos, számtalan világvége jóslat szerint már régen elpusztultunk volna. Nos ehhez képest most is erről írogatunk :). Szerintem egyél egy jó fagyit, vagy igyál egy kupica pálinkát, ha szereted és évezd az életet....amíg lehet :)
2012. ápr. 28. 07:06
 17/28 anonim válasza:
100%

Persze, hogy eljön.

De nem kell félned, nálunk még azt is kispórolják majd.

2012. ápr. 28. 15:53
 18/28 John_71 válasza:
Eljön. Elég látványos lesz, én most fogom harmadszor megnézni. Az időturizmusban a második legjobb hely a Titanic után.
2012. ápr. 29. 01:53
 19/28 anonim válasza:
Ahány világvégét jósoltak már a maják, nem hiszem hogy pont idén lesz!
2012. ápr. 29. 09:12
 20/28 anonim válasza:
Mindenki abban hisz amiben akar. Nem kell ezen vitatkozni. Három féle ember van: Aki hisz ebben, aki nem, és akit nem érdekel, mert nem tud dönteni. Én a harmadik csoport tagja vagyok. Gondolj bele. Bármikor világvége lehet. Akár holnap is, senki nem tudhatja. Itt hülyeségnek hangzik, de ha ebbe igazából belegondolsz az (szerintem) igaz. Szóval én azt mondom, hogy lehet, de nem biztos. Mert eléggé elhallgattak a tévében erről a témáról, szóval lehet hogy süket duma volt, bár nem tudhatjuk. Ha meg világvége lesz akkor addig is élvezd az életed, abba nem halsz bele. ;)
2012. ápr. 29. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!