2012-ben tényleg jön egy újabb jégkorszak?
Figyelt kérdés
Ezt 404 írta valamikor régebben. Szerintetek igaz? Ha igen, az idegenek el fognak vinni melegebb éghajlatra vagy jégkockaként kell felemelkednünk miközben nyakunkon vannak a reptoidok?2011. dec. 20. 14:29
2/25 anonim válasza:
Igen, a Disney már készíti a következö részt. Tudom, hogy nem erre gondoltál, de én igen.
3/25 anonim válasza:
Igen te hozzád el fog jönni. XD
4/25 anonim válasza:
Ha komolyan gondoltad volna a kérdést, azt hiszem, a tudomány témakörbe teszed.:)
5/25 anonim válasza:
Így van és erre a kérdésre a választ, amit a világon senki nem tud megválaszolni, majd itt fogod megtudni a GYK-n.
6/25 anonim válasza:
Ice Age 4: Continental Drift
2012. július 13.
7/25 M@x válasza:
És ha igen?
Akkor itt fogunk rimánkodni?
"Jaaajj, ne JÉGKORSZAK, neeeeeeeee!!! Brühühüüüü!!!"
NEM
Még HA jönne is akkor még inkább ki kéne élvezni az életet, úgy érzem... :))
9/25 M@x válasza:
Én csak egy ideiglenes (december-február) maximum -15 fokos jégkorszakot szeretnék :DD
10/25 anonim válasza:
a reptoidok akkor biztos nem támadnak ha jégkorszak lesz mert megfagynának a hüllők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!