Mennyire lehet hinni a jóslásokban? Megkérdeztem 6 jóst, abból 4 azt mondta hogy megcsalt a párom! Szerintetek lehet benne valami?
Figyelt kérdés
Az a helyzet soha nem hittem ezekben a dolgokba,de a párom elkezdett furcsán viselkedni és arra gyanakodtam hogy megcsalt és hogy van valakije.Kíváncsiságból megkérdeztem jósokat,abból 4 azt mondta hogy megcsalt,rákérdeztem hányszor,mindegyik ugyanazt mondta szám szerint.Szerintetek lehet ebben hinni?Vagy bejött már valakinek?2012. márc. 2. 09:08
12/14 A kérdező kommentje:
ma 16:19
Igen lehet azt is kellene..próbálok rájönni a hibáimra.
2012. márc. 2. 17:35
13/14 anonim válasza:
Ha megcsal,hiába kérdeznéd, ugy se mondaná meg a párod.Jósoknak ne higgy....saját magadnak.Járj nyitott szemmel! S ha nincs okod és konkrét bizonyítékod,ne vádold.S ne gondolj a legrosszabbra.A férfiak nem szeretnek a gondjaikról beszélni.Az én férjem is néha olyan furcsa,alig beszél velem.Mindig azt kérdezgetem,mi a baja velem,mi nem tetszik neki......Aztán a barátjátol tudtam meg,h.csak gondjai vannak,s magába mered.
Ja, s ha megis csal,jobb ha nem tudod.Ha komoly,elhagy,ha nem,melletted marad.
14/14 anonim válasza:
A megcsalásnak jelei vannak,a jósok meg megélhetési bűnözők.hallottam volt aki betelefonált a "nagy tudású"jósnak csalja e párja.Az meg naná..arra gondoltam na szegény ember ha haza ér mit kap:)ha eddig nem váltak majd fognak.De az is lehet egy dúvad férj jól össze veri a párját mert megmondta a jós a tutit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!