Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mennyire lehet hinni a jósláso...

Mennyire lehet hinni a jóslásokban? Megkérdeztem 6 jóst, abból 4 azt mondta hogy megcsalt a párom! Szerintetek lehet benne valami?

Figyelt kérdés
Az a helyzet soha nem hittem ezekben a dolgokba,de a párom elkezdett furcsán viselkedni és arra gyanakodtam hogy megcsalt és hogy van valakije.Kíváncsiságból megkérdeztem jósokat,abból 4 azt mondta hogy megcsalt,rákérdeztem hányszor,mindegyik ugyanazt mondta szám szerint.Szerintetek lehet ebben hinni?Vagy bejött már valakinek?
2012. márc. 2. 09:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet hinni, csak ki kell szűrni a csalókat. Az a kérdés, hogy a 4 jós -e a csaló, vagy az a 2 jós -e. De hallgass a megérzésedre.
2012. márc. 2. 09:10
 2/14 anonim ***** válasza:

könnyű kiszűrni, mert mind a 6 az

egyébként azért vállalják be többen a megcsalást, mert ha mégsem, akkor azt mondhatja hogy a közeljövőben megfog, de tehetsz ellene, ha szemmel tartod a párod

2012. márc. 2. 09:19
 3/14 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo, eleg szomoru, hogy kivulallo embereket kerdezed azt, hogy valojaban mi tortenik az erzelmi eletedben, hiszen ezt neked kell erezni pl.,

A parod lehet faradt, de azis lehet, hogy erzi azt, hogy nem bizol meg benne, s ezert erzed azt, hogy megvaltozott. Szemelyesen soha nem vettem igenybe josok munkajat,

az erzelmi eletemet nekem kell ismernem, mivel belso erzelmek, a paromet szinten.

Nincs onbizalmad, s birtokolni szeretned a parodat, de a megoldas, ha szereted, elfogadod a szeretet es viszonozod azt, illetve megbizol benne!

2012. márc. 2. 10:10
 4/14 A kérdező kommentje:
Félre értesz.Én nem bízom magam másra,csak mivel így éreztem és úgy éreztem hogy valami nem stimmel,ezért kíváncsi voltam,mostanában úgy éreztem nem szeret és nem szentel nekem elég figyelmet,miközben én sokat foglalkozom vele és sokszor volt az hogy nálam mindig fontosabb volt valami neki.Nem mondtam hogy mind ezt elhiszem,csupán csak kíváncsiság volt.Úgy éreztem hogy van valakije mert sokszor volt elutasító velem szemben és minden jel arra utalt.Nem mondom hogy ez így is volt,az érzéseim azt súgták hogy valami nem stimmel körülötte és mintha valami titkolna,sokszor próbáltam vele beszélni és megkérdezni hogy mi baja van és beszéljen arról ha valami baj van és esetleg valami nyomja e a lelkét,mondtam nekem elmondhat mindent bármi problémája van,nem mondott semmit és akkor is elutasító volt velem,pedig mindig jól bántam és bánok vele.
2012. márc. 2. 10:20
 5/14 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy nagyon sokszor furcsán viselkedett velem,elutasító volt,sokszor mintha le akarna rázni.Sokszor tudtam hogy baja volt és soha nem akart nekem beszélni az érzéseiről,pedig mindig tudtam hogy valami baja van,és valami nyomja a lelkét és sokszor éreztem azt is hogy bizonyos dolgokban nem őszinte hozzám.Nem mondom hogy én nem vagyok hibás és nem is szeretném másra bízni az érzelmi életemet,csupán csak kíváncsiság volt mind ez.
2012. márc. 2. 10:24
 6/14 anonim ***** válasza:

En megertem az indokaidat, de miert nem gondolsz arra, hogy esetleg a kulso kornyezeteben tortent valami, amirol nem akar veled beszelgetni, de valami megviselte lelkileg, s egyedul szeretne maradni!

LEhet egy csaladi problema is, amit nem akar veled megosztani, ezert onmagaban orlodik, de lehet a m.helyen, barhol, tehat nem egybol egy megcsalasra kell gondolni, mivel vannak olyan emberek, akiknek fontos az egyedullet, a csend, igy tudnak feltoltodni, vagy igy dolgozzak fel a napi esemenyeket. Erted?

Nagyon fontos, hogy onbizalmad legyen, s ne akarj a parodra telepedni, talalj valami hobbit, ami lekoti a figyelmedet, hiszen egy kapcsolatban elsz, erzelmek kotik ossze, de a szemelyi szabadsaga maradjon meg mindkettotoknek, mivel korlatozni a masikat nem lehet.

2012. márc. 2. 10:37
 7/14 A kérdező kommentje:

ma 10:37

Nézd,nem telepedünk egymásra mert van olyan hogy 2 hétig nem látjuk egymást és nem tudunk találkozni,olyan is volt hogy 3 hétig voltunk távol egymástól.Ez az hogy nem lógunk egymás nyakán és a szabadság mint kettőnk számára meg van adva.Azért is volt fura,mert pont akkor viselkedett így velem amikor 3 hétig távol voltam,volt hogy nem vette fel a telefont,vagy kinyomta,vagy lerázott minden féle ürüggyel,nem mondom hogy megcsalt,de ilyenkor az emberben ilyenkor minden lejátszódik,furán viselkedett velem és minden okom meg volt arra hogy 1000km-ről tőle elkezdjek gyanakodni.

2012. márc. 2. 10:50
 8/14 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm a normális választ,valószínűleg igazad van és elfogok gondolkodni hogy mit csinálok vagy csináltam rosszul és mi az amin változtatnom,változtatnunk kellene,de az ördög soha nem alszik.Sok olyat ismerek akik feltétel nélkül megbíztak a párjukba és adták a szépet és jót,ennek ellenére ég is meg tették.Valahol egyszer olvastam és a szakértők is mondták hogy ha az ember úgy érzi megcsalják akkor a legtöbb esetben tényleg valami nem stimmel és a legtöbb esetben be is igazolódott a gyanú.
2012. márc. 2. 10:55
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne a jósokat kérdezgesd hanem a párodat meg a józan eszedet. Ígérem, eljön a jó válasz.
2012. márc. 2. 11:20
 10/14 anonim ***** válasza:
Én tennék egy keyloggert a számítógépére első körben.
2012. márc. 2. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!