Mennyire lehet hinni a jóslásokban? Megkérdeztem 6 jóst, abból 4 azt mondta hogy megcsalt a párom! Szerintetek lehet benne valami?
könnyű kiszűrni, mert mind a 6 az
egyébként azért vállalják be többen a megcsalást, mert ha mégsem, akkor azt mondhatja hogy a közeljövőben megfog, de tehetsz ellene, ha szemmel tartod a párod
Kedves kerdezo, eleg szomoru, hogy kivulallo embereket kerdezed azt, hogy valojaban mi tortenik az erzelmi eletedben, hiszen ezt neked kell erezni pl.,
A parod lehet faradt, de azis lehet, hogy erzi azt, hogy nem bizol meg benne, s ezert erzed azt, hogy megvaltozott. Szemelyesen soha nem vettem igenybe josok munkajat,
az erzelmi eletemet nekem kell ismernem, mivel belso erzelmek, a paromet szinten.
Nincs onbizalmad, s birtokolni szeretned a parodat, de a megoldas, ha szereted, elfogadod a szeretet es viszonozod azt, illetve megbizol benne!
En megertem az indokaidat, de miert nem gondolsz arra, hogy esetleg a kulso kornyezeteben tortent valami, amirol nem akar veled beszelgetni, de valami megviselte lelkileg, s egyedul szeretne maradni!
LEhet egy csaladi problema is, amit nem akar veled megosztani, ezert onmagaban orlodik, de lehet a m.helyen, barhol, tehat nem egybol egy megcsalasra kell gondolni, mivel vannak olyan emberek, akiknek fontos az egyedullet, a csend, igy tudnak feltoltodni, vagy igy dolgozzak fel a napi esemenyeket. Erted?
Nagyon fontos, hogy onbizalmad legyen, s ne akarj a parodra telepedni, talalj valami hobbit, ami lekoti a figyelmedet, hiszen egy kapcsolatban elsz, erzelmek kotik ossze, de a szemelyi szabadsaga maradjon meg mindkettotoknek, mivel korlatozni a masikat nem lehet.
ma 10:37
Nézd,nem telepedünk egymásra mert van olyan hogy 2 hétig nem látjuk egymást és nem tudunk találkozni,olyan is volt hogy 3 hétig voltunk távol egymástól.Ez az hogy nem lógunk egymás nyakán és a szabadság mint kettőnk számára meg van adva.Azért is volt fura,mert pont akkor viselkedett így velem amikor 3 hétig távol voltam,volt hogy nem vette fel a telefont,vagy kinyomta,vagy lerázott minden féle ürüggyel,nem mondom hogy megcsalt,de ilyenkor az emberben ilyenkor minden lejátszódik,furán viselkedett velem és minden okom meg volt arra hogy 1000km-ről tőle elkezdjek gyanakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!