Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Látom ez a divat, jósolok én...

Látom ez a divat, jósolok én is akkor nektek. Jó?

Figyelt kérdés
Tarot kártyával jósolok. Kíváncsi vagyok, hogy személyes kontakt nélkül hogyan működik, kérem, majd jelezzetek vissza. Kizárólag olyan kérdésekre válaszolok, amik nem párkapcsolattal, pénzzel, ill. egészséggel kapcsolatosak. Azok rohadt unalmasak. Kérdezz bármi mást! És írj oda valami jeligét.
2011. máj. 15. 00:14
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
Nem veszem a szívemre mert most már látom hogy nem úgy gondolod ahogy leírod és ezért sokkal inkább örülök hogy így állsz hozzá, csak pozitívan. :-)
2011. máj. 16. 19:07
 52/69 A kérdező kommentje:
:))) oké, ez jól esik :)
2011. máj. 16. 22:09
 53/69 anonim válasza:

Fogok én valaha hinni valamiben?

jelige: isten

2011. máj. 17. 15:23
 54/69 A kérdező kommentje:
Kedves isten! Kérlek, fogalmazd újra a kérdést. Valószínűleg csomó mindenben hiszel, például, hogy a Földgolyó gömb alakú. Mondhatnád, hogy tudod, de honnan tudod? Mondták, illetve fényképekről. Sosem láttad feltételezem a világűrből. Ha csak nem vagy csillagász, vagy geológus, akkor valószínűleg az ezt bizonyító számításokat sem tudod ellenőrizni. Amíg ez így van, csak hitről beszélhetünk véleményem szerint. De az lenne fontos, hogy te fogalmazd meg, mit értesz hit alatt, így könnyebb lesz válaszolni. Egyébként írtam, hogy inkább a blogban tegyétek fel a kérdéseket. josolokneked.blogspot.com
2011. máj. 17. 15:40
 55/69 anonim ***** válasza:

Szeretnék élni a kínált lehetőséggel:

Jeligém: "idő"

Konkrét kérdést nem is akarok feltenni, jósolj egy időt. Feltételezem, tényleg vannak látnoki képességeid/ráérzel a dolgokra. Ha mégsem, az se baj, de kíváncsi lennék, hogy mit válaszolsz :)

Őszintén szólva én sem tudom, hogy milyen választ várok pontosan, de ha válaszolsz, akkor azt fejtsd ki légyszi egy kicsit bővebben :D

Ha nem gond, akkor még egy dolgot kérdezek, igaz apróság, de már vasárnap megtudom, hogy bejött-e. (mindenképpen ide írom a fejleményeket.)

A kérdés: megéreztem, hogy mit fogok kapni vasárnap a dédnagymamámtól, és vasárnap találkozunk is, egy ünnep alkalmával, (bérmálkozás) ahová meghívtam. Kíváncsi vagyok mi erről a véleményed.

Jelige: "Fortuna".

Előre is köszi a válaszod :)

2011. máj. 20. 19:47
 56/69 anonim válasza:
jósólj nekem bármit: 14/Lány vagyok
2011. máj. 23. 14:40
 57/69 anonim ***** válasza:
Kedves válaszra várók a kérdező kért meg arra benneteket hogy a kérdéseiteket ne itt tegyétek fel hanem a blogján amit csinált. Íme: [link]
2011. máj. 23. 16:49
 58/69 anonim válasza:

Szia! Én az oldalodon nem tudok kérdezni, mindig mikor elküldöm a kérdéseket megjelenik az, hogy nyissak blogot.

Remélem még benézel ide is és válaszolsz.

Itt vannak a kérdések: A szerelmi életemre és anyagi helyzetemre lennék kíváncsi. A szerelmi helyzetemet illetően arra, hogy annak a férfinak, akit mostanában szemeltem ki tetszek-e? És ha igen fog e lépni ezügyben? Ezenkívül a múltamból érdekelne két másik férfi jelenléte is, egy nagyon régi, jelöljük ''A''-val, és egy nem olyan régi, mondjuk neki ''B''. Velük kapcsolatban az érdekelne,hogy visszatérnek-e az életembe, esetleg gondolnak-e még rám. És ez az új kiszemelt - C - vele mi a helyzet, milyen ember, és ami a legfontosabb érez valamit irántam,gondol rám?

2011. máj. 25. 06:31
 59/69 anonim ***** válasza:

Nekem sem engedi hogy küldjek :/

Írhatom ide a kérdéseket?

2011. máj. 25. 18:56
 60/69 A kérdező kommentje:

sziasztok! a blogban választ adok az itteni kérdésekre is.

Nem kell blogot, csak accountot nyitni, nem nehéz, de nem baj =) még jó hogy visszanéztem ide.

2011. máj. 26. 11:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!