Látom ez a divat, jósolok én is akkor nektek. Jó?
Fogok én valaha hinni valamiben?
jelige: isten
Szeretnék élni a kínált lehetőséggel:
Jeligém: "idő"
Konkrét kérdést nem is akarok feltenni, jósolj egy időt. Feltételezem, tényleg vannak látnoki képességeid/ráérzel a dolgokra. Ha mégsem, az se baj, de kíváncsi lennék, hogy mit válaszolsz :)
Őszintén szólva én sem tudom, hogy milyen választ várok pontosan, de ha válaszolsz, akkor azt fejtsd ki légyszi egy kicsit bővebben :D
Ha nem gond, akkor még egy dolgot kérdezek, igaz apróság, de már vasárnap megtudom, hogy bejött-e. (mindenképpen ide írom a fejleményeket.)
A kérdés: megéreztem, hogy mit fogok kapni vasárnap a dédnagymamámtól, és vasárnap találkozunk is, egy ünnep alkalmával, (bérmálkozás) ahová meghívtam. Kíváncsi vagyok mi erről a véleményed.
Jelige: "Fortuna".
Előre is köszi a válaszod :)
Szia! Én az oldalodon nem tudok kérdezni, mindig mikor elküldöm a kérdéseket megjelenik az, hogy nyissak blogot.
Remélem még benézel ide is és válaszolsz.
Itt vannak a kérdések: A szerelmi életemre és anyagi helyzetemre lennék kíváncsi. A szerelmi helyzetemet illetően arra, hogy annak a férfinak, akit mostanában szemeltem ki tetszek-e? És ha igen fog e lépni ezügyben? Ezenkívül a múltamból érdekelne két másik férfi jelenléte is, egy nagyon régi, jelöljük ''A''-val, és egy nem olyan régi, mondjuk neki ''B''. Velük kapcsolatban az érdekelne,hogy visszatérnek-e az életembe, esetleg gondolnak-e még rám. És ez az új kiszemelt - C - vele mi a helyzet, milyen ember, és ami a legfontosabb érez valamit irántam,gondol rám?
Nekem sem engedi hogy küldjek :/
Írhatom ide a kérdéseket?
sziasztok! a blogban választ adok az itteni kérdésekre is.
Nem kell blogot, csak accountot nyitni, nem nehéz, de nem baj =) még jó hogy visszanéztem ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!