Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Látom ez a divat, jósolok én...

Látom ez a divat, jósolok én is akkor nektek. Jó?

Figyelt kérdés
Tarot kártyával jósolok. Kíváncsi vagyok, hogy személyes kontakt nélkül hogyan működik, kérem, majd jelezzetek vissza. Kizárólag olyan kérdésekre válaszolok, amik nem párkapcsolattal, pénzzel, ill. egészséggel kapcsolatosak. Azok rohadt unalmasak. Kérdezz bármi mást! És írj oda valami jeligét.
2011. máj. 15. 00:14
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:

A szomszédaink hányszor fognak feljelenteni?

Tudja-e a szomszéd bácsi, hogy erotikus álmaim vannak vele?

2011. máj. 15. 02:14
 12/69 anonim ***** válasza:
0%
Mindhárom vagyok egyszerre, soknickes vagyok, de te nem jöttél rá. Ez volt a beugrató ! Ne beszélj obszcénságokat, mert a szádbaverem.
2011. máj. 15. 02:29
 13/69 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Hallod most megdöbbentem.:D Alapjáraton nem vagyok szkeptikus, de azért azt nem gondoltam volna, hogy ilyen pontosággal fogsz jellemezni.

2011. máj. 15. 02:30
 14/69 A kérdező kommentje:

Kedves igasságosztó! Ne spammelj!

Kedves szájbavert veréb! Nem te vagy mnd a három nick, azt hitted, hogy ez nem fog kiderülni? Nagyon buta vagy. Ne ide csapd ki, hanem a forró olajba olajba, és meglesz a hőn áhított rántottád is!

Kedves első! Én is szkeptikus vagyok, de valahogy többnyire működik. Nem tudom, hogyan, s miért.

2011. máj. 15. 02:51
 15/69 A kérdező kommentje:
összevissza írtam, kicsit fáradt vagyok. Holnap folytatjuk.
2011. máj. 15. 02:53
 16/69 anonim ***** válasza:

Szia! Ez érdekes játék. :)

Arra én is kíváncsi vagyok, hogy általánosságban mit mond rólam a kártya.

A 2. kérdésem, hogy sikeres leszek-e abban a szakmában, amit most szeptembertől kezdek el tanulni? Ez a jó irány, vagy teljesen rossz?

Vivi

2011. máj. 15. 02:56
 17/69 anonim válasza:

szia! kiváncsiságból engem is érdekelne, mit mutatnak a kártyák (hasonlóan az első hozzászólóhoz). ezen kívül olyan kérdés, hogy megtalálom-e az életcélomat, találok-e valamit ami érdekes számomra, és tudom is csinálni? F/21

jelige: kivagyok?!

2011. máj. 15. 03:24
 18/69 anonim ***** válasza:
kálmán
2011. máj. 15. 03:36
 19/69 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Attól tartok, hogy ezt a kérdést szétbarmolja ez az illető troll úr. Viszont ennek kapcsán eszembe jutott valami jó. Szerintem jó ötlet. Csináltam egy blogot, ahol kérdezhettek. Ott ha esetleg valaki kellemetlenkedik, akkor egy gombnyomással kitörlöm a hozzászólását.

Íme a cím: www.josolokneked.blogspot.com

Viki, kivagyok?!, hamarosan leírom oda a megfejtést, jelentkezzetek be, és nézzétek meg :) Bye!

2011. máj. 15. 06:42
 20/69 A kérdező kommentje:
és természetesen még aki kíváncsi, szintén írhat oda!
2011. máj. 15. 06:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!