Látom ez a divat, jósolok én is akkor nektek. Jó?
A szomszédaink hányszor fognak feljelenteni?
Tudja-e a szomszéd bácsi, hogy erotikus álmaim vannak vele?
Első vagyok.
Hallod most megdöbbentem.:D Alapjáraton nem vagyok szkeptikus, de azért azt nem gondoltam volna, hogy ilyen pontosággal fogsz jellemezni.
Kedves igasságosztó! Ne spammelj!
Kedves szájbavert veréb! Nem te vagy mnd a három nick, azt hitted, hogy ez nem fog kiderülni? Nagyon buta vagy. Ne ide csapd ki, hanem a forró olajba olajba, és meglesz a hőn áhított rántottád is!
Kedves első! Én is szkeptikus vagyok, de valahogy többnyire működik. Nem tudom, hogyan, s miért.
Szia! Ez érdekes játék. :)
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy általánosságban mit mond rólam a kártya.
A 2. kérdésem, hogy sikeres leszek-e abban a szakmában, amit most szeptembertől kezdek el tanulni? Ez a jó irány, vagy teljesen rossz?
Vivi
szia! kiváncsiságból engem is érdekelne, mit mutatnak a kártyák (hasonlóan az első hozzászólóhoz). ezen kívül olyan kérdés, hogy megtalálom-e az életcélomat, találok-e valamit ami érdekes számomra, és tudom is csinálni? F/21
jelige: kivagyok?!
Sziasztok! Attól tartok, hogy ezt a kérdést szétbarmolja ez az illető troll úr. Viszont ennek kapcsán eszembe jutott valami jó. Szerintem jó ötlet. Csináltam egy blogot, ahol kérdezhettek. Ott ha esetleg valaki kellemetlenkedik, akkor egy gombnyomással kitörlöm a hozzászólását.
Íme a cím: www.josolokneked.blogspot.com
Viki, kivagyok?!, hamarosan leírom oda a megfejtést, jelentkezzetek be, és nézzétek meg :) Bye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!