Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Látom ez a divat, jósolok én...

Látom ez a divat, jósolok én is akkor nektek. Jó?

Figyelt kérdés
Tarot kártyával jósolok. Kíváncsi vagyok, hogy személyes kontakt nélkül hogyan működik, kérem, majd jelezzetek vissza. Kizárólag olyan kérdésekre válaszolok, amik nem párkapcsolattal, pénzzel, ill. egészséggel kapcsolatosak. Azok rohadt unalmasak. Kérdezz bármi mást! És írj oda valami jeligét.
2011. máj. 15. 00:14
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
Karcsi bácsi vagyok. Nem, ez nem gondolatolvasás. Nem barchobázom, nem azt kell kitalálnod, amire épp most gondolok, hanem azt, ami gyerekkorom óta végig irányítja az életemet, vagy mondhatni azt, aminek szenteltem az életem. Ha valóban értesz a jövendőmondáshoz, ezt tudnod kéne.
2011. máj. 15. 21:00
 42/69 anonim ***** válasza:
én vagyok az a 'kérdező' aki a belsőjéről kérdezett. és igaz :D
2011. máj. 15. 21:19
 43/69 A kérdező kommentje:
vidra te vagy blue?
2011. máj. 15. 22:46
 44/69 A kérdező kommentje:

karcsi bácsi: sajnálom, erre nem tudok válaszolni, bevallom őszintén! Nem tudom, mik egy igazi jövendőmondó kritériumai, bár sosem állítottam, hogy az vagyok. Én is önismereti célokra használom a kártyát, mint Vidra. Még van mit tanulnom bőven, ezért sem kérek érte pl. pénzt.

Vidra pontosan megvan a képlet, mindent felírok magamnak. Lehet, hogy túl sokat akartam belelátni. Elküldöm neked PM-ben.

2011. máj. 15. 22:51
 45/69 anonim ***** válasza:
A "Vidra" vagyok, nem én vagyok blue. Várom a privit. :)
2011. máj. 15. 23:05
 46/69 A kérdező kommentje:
elküldtem, de visszadobta vmiért
2011. máj. 16. 13:13
 47/69 anonim ***** válasza:
Itt megint vidra, írnék neked hogy tudj válaszolni, de nincs bekapcsolva a pm-küldő funkciód.
2011. máj. 16. 16:01
 48/69 A kérdező kommentje:
statelypierce kukac ecity.agria.hu
2011. máj. 16. 17:15
 49/69 anonim ***** válasza:
Tudod kedves kérdező ahogy elolvastam a hozzászólásaidat egyes kommentekre válaszolva amik nem éppen jóindulatúak feléd tekintve arra figyeltem fel hogy kissé mocskos a szád nem tudom hány éves lehetsz de azt tudom tanácsolni hogy ne süllyedj le az ő szintjükre ők szándékosan provokálnak téged mert nem bíznak abban amit tudsz.
2011. máj. 16. 18:05
 50/69 A kérdező kommentje:
Nem használtam csúnya szót. Azt kiszűrte volna a GYIK rendszere. Engem szórakoztat, hogy visszaszólok neki. Elégedettséggel töltött el, hogy a tojásrántottás troll úgy kiakadt, hogy oldalakon keresztül asdasdasdasd-ot kommentelt ide. A moderátorok kiszűrték. Rengeteg energiát pazarolt az idegesítésemre, de végül őnála borult ki a bili = troll troll'd. Happy ending. Ha téged felzaklatnak ezek a megjegyzések, akkor kérlek ne vedd a szívedre.
2011. máj. 16. 18:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!