Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Látom ez a divat, jósolok én...

Látom ez a divat, jósolok én is akkor nektek. Jó?

Figyelt kérdés
Tarot kártyával jósolok. Kíváncsi vagyok, hogy személyes kontakt nélkül hogyan működik, kérem, majd jelezzetek vissza. Kizárólag olyan kérdésekre válaszolok, amik nem párkapcsolattal, pénzzel, ill. egészséggel kapcsolatosak. Azok rohadt unalmasak. Kérdezz bármi mást! És írj oda valami jeligét.
2011. máj. 15. 00:14
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 A kérdező kommentje:
Ezentúl, ha kérhetem, inkább a blogba írjatok, amit fentebb linkeltem, mert sok itt a kamu kérdés, meg sértegetés.
2011. máj. 15. 15:58
 32/69 anonim ***** válasza:

Hú, ez hátborzongató. :D Azzal az önmarcangolással beletaláltál. A szakmával kapcsolatban is hasznos tanácsot adtál. Kösz. :)

Vivi

2011. máj. 15. 16:02
 33/69 anonim ***** válasza:
Köszönöm amit eltudtál mondani rólam, nagyon jó és érdekes dolgokkal jellemeztél engem. :)
2011. máj. 15. 16:05
 34/69 A kérdező kommentje:
örülök. Vivi, te vagy marr?
2011. máj. 15. 16:14
 35/69 anonim ***** válasza:

Igen, én vagyok. Azt hittem, ide már nem fogsz írni.

Vivi

2011. máj. 15. 16:44
 36/69 A kérdező kommentje:

(: okés

Azért bemásolom oda is a választ, a teljesség kedvéért :) ha van még kérdés, nyugodtan írd meg ott.

2011. máj. 15. 17:06
 37/69 anonim ***** válasza:
Karcsi bácsi vagyok, ott van a hozzászólásom alatt az időpont, aszerint gondoltam.
2011. máj. 15. 18:25
 38/69 anonim ***** válasza:
Megint Karcsi bácsi, még egy rövid kérdés eszembe jutott, egyetlen szó rá a válasz (plusz egy névelő :D). Mi irányítja az én életemet?
2011. máj. 15. 18:27
 39/69 A kérdező kommentje:
Figyelj, Karcsi bácsi, lehet, hogy azt próbálod bebizonyítani, hogy nem vagyok gondolatolvasó? Teljesen igazad van! Nem vagyok az. Kizártnak tartom, hogy EGYETLEN tényező irányítja az életed. De ha lehet egy tippem: a vagina.
2011. máj. 15. 18:32
 40/69 anonim ***** válasza:

Szia, a Vidra jeligés vagyok. :) Megkérdezhetem, ha még emlékszel rá, hogy mely lapok jöttek ki?

Érdekel amúgy bővebb visszajelzés, hogy mennyire lett találó az elemzés? (rövidebben: nem lett az)

Egyébként imádom a tarotkártyákat, csak én simán önismereti, pszichológiai célokra használom. :)

2011. máj. 15. 19:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!