Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Látom ez a divat, jósolok én...

Látom ez a divat, jósolok én is akkor nektek. Jó?

Figyelt kérdés
Tarot kártyával jósolok. Kíváncsi vagyok, hogy személyes kontakt nélkül hogyan működik, kérem, majd jelezzetek vissza. Kizárólag olyan kérdésekre válaszolok, amik nem párkapcsolattal, pénzzel, ill. egészséggel kapcsolatosak. Azok rohadt unalmasak. Kérdezz bármi mást! És írj oda valami jeligét.
2011. máj. 15. 00:14
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim válasza:

Szia! Az én kérdéseim a jövőmel kapcsolatosak. Lesznek-e barátaim, olyan iskolába fogok-e tudni menni, mint amilyenbe szeretnék, be fogom-e tudni fejezni a sulit és valami jó állást találok-e?

Remélem tudsz ezekre is választ adni. Hálás köszönet.

Üdv.! Jelige: kiseper

2011. máj. 15. 08:04
 22/69 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kerdezo!

Mozgas szegeny eletmodot folytatsz, talan jobb lenne, ha a friss levegore mennel,

s nem szeditened itt a fiatalokat!

Elj tudatosan, tiszta lelekkel!

2011. máj. 15. 10:08
 23/69 anonim ***** válasza:

Próba szerencse. ;)

- Mit olvasol ki a kártyából a személyiségemről, általában?

- A kedvenc szabadidős foglalatosságom, mondhatni szenvedélyem kapcsán mit üzen a kártyád?

- Milyen fejlemények várhatóak az álmodásom, álmaim, alvásom kapcsán?

Jelige: vidra.

2011. máj. 15. 11:31
 24/69 anonim ***** válasza:

mik lesznek a jövő heti lottó számok?

jelige: milliárdos

2011. máj. 15. 13:07
 25/69 anonim ***** válasza:
Az én kérdésem két részből áll: 1.: hol vagyok most? 2.: hová akarok menni? Ha lehet, konkrét helyet kérek, nem körülírást :)
2011. máj. 15. 14:24
 26/69 anonim ***** válasza:
14:24 vagyok, a jelige lemaradt, legyen mondjuk "Karcsi bácsi" :D
2011. máj. 15. 14:25
 27/69 A kérdező kommentje:

Vivi

Te vagy az a személy, aki olyasmi miatt is képes lelkiismeretfurdalást érezni, amire mások csak legyintenek. Úgy érzed, benned van a hiba, és gyakran önmarcangolással bünteted magad. Sokszor előfordul, hogy vakon követed, amit mások mondanak, a véleményüket készpénznek veszed. Sokszor futsz bele olyan szituációkba, ahol egy nálad tekintélyesebbnek, okosabbnak tartott egyén mellett úgy érzed, eltörpülsz. Ez valószínűleg gyermekkori rossz berögződés. Nem mered megmutatni, hogy valójában ki vagy. Emiatt a bátortalanság miatt előfordul, hogy egy társaságban gyengébb láncszemként kezelnek, ez pedig újabb önmarcanghoz vezethet... Vállald fel magad! Senki sem tudja jobban nálad, hogy ki vagy, és mit kell tenned!

Szakma: ha nem keményíted meg magad, akkor a szakma, amit választottál, igazi rémálom lesz számodra. Ugyanis, bizonyos szinten önállóságra van szükség ahhoz, hogy jó legyél benne, ha túlságosan fennakadsz mások véleményén, akkor hamar ki fogsz belőle ábrándulni. Ha ezzel együtt is belevágsz, akkor viszont rengeteget tanulhatsz belőle.

*

Kivagyok?!

Ki vagy te? Itt az idő, hogy magadnak is feltedd ezt a kérdést. Az emberek főképp a kudarcaidat látják. Kicsit eltávolodtál a saját belső igazságodtól, és ezt te is érzed. Lehet, hogy még nem érzékeled száz százalékig, de magányos útra indultál, a belső világod felé. Nem vagy introvertált természet, illetve nem akarsz az lenni, arról álmodozol, hogy kemény fellépéssel kiállsz az igazságért.Azt nem tudom megmondani, hogy eléred-e az életcélod, mivel az teljes mértékben rajtad múlik. Viszont azt meg tudom mondani, hogy mit kell tenned, hogy közelebb juss hozzá. Döntés előtt állsz: az objektív, vagy a szubjektív igazság a fontosabb számodra? A társadalom, vagy az egyén érdekét (a sajátod) tartod szem előtt? Mi a különbség e kettő között? A helyedet csakis egy nagyobb organizmus részeként tudod megtalálni, és ehhez végig kell gondolnod ezeket a kérdéseket.

2011. máj. 15. 15:07
 28/69 anonim ***** válasza:

Ez nagyon érdekes. :)

28. vagyok, jelige pedig: Racionalitás. :)

2011. máj. 15. 15:19
 29/69 A kérdező kommentje:

Kiseper (jó név, hehe)

A kártya szerint meglehetősen fiatal vagy, de persze ez a kérdésedből is kiderül. Nem a tényleges kor számít ugyanakkor, hanem hogy hogyan tekintesz magadra, és mások milyennek látnak. Ebben a tekintetben pedig azt tudom mondani, hogy tele vagy gyerekes naivitással.

Barátok? Lesz egy nagyon közeli barátod, aki jóval érettebb gondolkodású, mint te, ő lesz a domináns. Valószínűleg fiú, vagy fiús lány. Benne bízhatsz, a határozottságára szükséged lesz. Nem lesz széles baráti köröd, de ezért az egy kapcsolatért megéri.

Suli? Kissé magányosnak fogod érezni magad, de ennek az a pozitívuma, hogy jobban el tudsz mélyedni a tanulmányaidban. Bulizás helyett tanulsz, és ez hasznodra válik.

Munka? Fogsz találni munkát, de sajnos úgy látom, sok csalódás fog érni. Egyik munkahelyeden sem érzed magad felhőtlenül, gyakran váltogatod. Úgy érzed, kihasználnak, nem ismerik el a munkád. A kritikai érzéked elég erős, de ezt nem tudod kamatoztatni, a munkatársak nem állnak ki melletted.

*

Vidra

Magabiztos fellépésű, energikus vidra vagy. Gratulálok. Kiállsz az érdekeidért, de nem csapsz át önzésbe. Szeretsz irányítani. A tett fontosabb számodra a szónál, nem vagy kimondottan filozofáló alkat. Sikeres vagy. Az emberek elismerik erőfeszítéseid, tudják, hogy megdolgoztál azért, amid van. Ennek ellenére van benned egy kis szemérmesség, szinte "dugdosod" a javaidat. Semmiképpen nem akarsz villogni mások előtt ilyesmivel.

A hobbid illetően a tippem valamiféle sport. Mindenesetre az fix, hogy az agressziód ezzel vezeted le. Valami küzdősportot űzöl? Mindenképpen kompetitív természetű tevékenységről van szó, szóval nem bélyeggyűjtés :) A hobbid célja, hogy az elkeseredettséged, frusztrációd energiává transzformáld.

Az álmokat illetően mostanában egy konfliktus áll az álomtémáid középpontjában. Támadás ért. Mivel a cselekedeteid nagyban befolyásolják az álmaid, megérzéseid, az álomban megélt szituációkból sokat leszűrhetsz és hasznosíthatsz erre a bizonyos konfliktusra vonatkozóan.

*

Karcsi bácsi.

Kérlek, pontosítsd a kérdésed. Definiáld a "most"-ot. Akkor "most", amikor a hsz-t írtad? Vagy amikor elolvastam? Vagy amikor a kártyát vetem? Vagy most?... Vagy most??

2011. máj. 15. 15:30
 30/69 A kérdező kommentje:

Szero

Nem írtál kérdést, hát megkérdeztem a kártyát, ki vagy, és mi van veled.

Életvidám, optimista embernek ismer mindenki. Te vagy az, aki igyekszik lehetőség szerint mindenhez és mindenkihez pozitívan, korrekten viszonyulni. Nem veted meg az élvezeteket, kicsit hedonista vagy :) Talán ez is hozzájárul a joviális karakteredhez. Azonban csak te tudod, hogy mennyi nyűgöt és micsoda terhet cipelsz. Nehéz családi örökséggel kell megbirkóznod. (Egyáltalán nem pénzre, értéktárgyra gondolok, de szerintem ezt sejted.) Az élvezetek halmozásával, a folyamatos jókedvvel gyakran csak leplezni próbálod ezt a hendikeppet, az utóbbi időben egyre kevesebb sikerrel. A családi gondok meglátszanak rajtad, látszik, hogy el vagy csúszva. Azonban a lelked mélyén rendkívüli akaraterő és szívósság, életenergia lakik. Ha ehhez a veled született, mély, ösztönös örömhöz próbálsz meg visszanyúlni ahelyett, hogy egy vigyorgó maszkot erőltetnél a fejedre, jobban boldogulnál!

2011. máj. 15. 15:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!