Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Hova kell elvinnem az asztalom...

Hova kell elvinnem az asztalom ha szeretném meg fengsujiztatni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 00:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
AZ ELMEOSZTÁLYRA ,ÚGY HOGY TE RÁ VAGY KÖTÖZVE!
2012. márc. 13. 07:52
 12/17 pandamanci válasza:
Istenem, mennyi buta ember van, fogadok kifizette a 15rugót, az előttem szólónak.
2012. márc. 13. 09:33
 13/17 juharp válasza:
Úgy látom, legtöbben nem tudják mit is jelent ez az egész! A Feng Shui szerint nem jók a szögletes formák energetikailag, ezért asztal esetében pl. a szélek lekerekítéséről lenne szó. Ha az előző válaszadó komolyan gondolta, akkor már meg is találtad a megoldást. Bár ezt elvileg minden asztalos meg tudná csinálni, de mégis jobb, ha ért a Feng Shui -hoz, vagy kimondottan erre specializálódott.
2012. márc. 18. 23:18
 14/17 pandamanci válasza:

1.sztem nincs olyan kifejezés, h:"megfengsujiztatni"

feng shui-ilyen van, a legegyszerűbb megoldás, az lenne, ha inkább agyat növesztene a kérdés feltevője.

Aztán nem kérdezne hülyeséget, eleve mi értelme csak az asztalt feng shui szabályai alá vetni?

Kell keresni egy FS szakértőt, ennyi!

2012. márc. 19. 13:57
 15/17 anonim ***** válasza:
61%

Én speciel most is faiskolában vagyok és az ágaimmal gépelem be ezt neked. Hoppá, jött egy kutya és levizelt (ez nekünk fapásztoroknak olyan, mint az embereknek a sör (sárga és bódító))!

Csak én maradtam, mert az entek háborúba mentek!

2012. márc. 22. 19:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Előszőr nézesd meg magad... Másodszor ha csak annyi a bajod, hogy le kell kerekíteni a sarkait akkor eleve olyan asztalt kell vegyél, útólag (főleg a ma kapható bútorlapokból csinált asztaloknál) nem lesz már jó soha.

A legjobb ha a mostani asztalodat kidobod és veszel olyat ami eleve feng shui...

2012. márc. 25. 14:57
 17/17 mustafa33 ***** válasza:
Megcsinálom, ha akarod. Régi eljárásal dolgozok, sörrel fláderezek, selakkal politúrozok zongora fényre.
2012. ápr. 4. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!