Hova kell elvinnem az asztalom ha szeretném meg fengsujiztatni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 00:22
3/17 anonim válasza:
de ha fölé tartasz egy fejszét és többször megsujintod az is jó......
4/17 anonim válasza:
Fuck-shui alapján, attól függ, hogy mire használják.
5/17 anonim válasza:
Tisztelettel kérdezem: mit változtat az asztalodon, ha "meg fengsujiztatod"? Tizen x éve foglalkozom ezotériával, de ilyenről még nem hallottam..
6/17 anizotropikus válasza:
A "feng shui" egy gondolkodásmód másképpen filozófiai irányzat.
Tehát miért is kellene megfilozofáltatni az asztalt?
Csak nem a Schmitt féle doktorinak kell?
Vagy az új alaptörvénynek?
7/17 anonim válasza:
Faipari szakközépbe jártam, és ez volt az egyik tananyag. Hozd hozzám, majd én elintézem, méghozzá kedvezményes áron.
8/17 Napkiraly válasza:
Én meg faiskolába jártam és tudom hogy csak szakműhelyben lehet jól fensuiztatni
9/17 anonim válasza:
Nem rég néztem a Bad Boys-t. Ott Fingsúji volt. Csak rá kell pukkantani és már kész is a fingsúji.
10/17 anonim válasza:
Nem kell vinni sehová! Én házhoz kimegyek és megcsinálom neked. Kiszállással együtt 15.000.-
De vállalok egyéb bútor, berendezési tárgy és teljes lakás fengsujiztatást is. Egy komplett lakás, házbelső fengsujiztatás 1500.-/nm, kert +1000.-/nm.
:-DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!