Van egy ismerősöm 22 éves, lovas. Lovak között nőtt fel. Lovat szeretnék venni. Szerintetek őt megérné elvinnem magammal?
Ha vagy annyira jóba vele,hogy erre is megkérheted,akkor miért ne kérhetnél tőle segítséget??
Biztos vagyok benne,hogy örömmel segít ha ért a lovakhoz.
Szerintem egy hozzáértő ismerőssel többre megy, mert sokkal lelkiismeretesebben választana neked lovat, adna tanácsot.
Ha nem értesz hozzá, mindenképpen vidd magaddal, sok szerencsét.
Ne őt vidd. Leírásod szerint túlságosan jó barátod/barátnőd. Olyasvalakit kellene választanod, aki pártatlanul tud dönteni.
Hiszen ha látja rajtad, hogy neked tetszik a kiszemelt ló, nem fog neked ellentmondani. Az sem árt ha már a 3.-4. X-en túl van az illető.
> Hiszen ha látja rajtad, hogy neked tetszik a kiszemelt ló, nem fog neked ellentmondani.
Ezt komolyan gondolod? :-))) Szerintem meg jót akar majd és segíteni fog a jó választásban.
Ja a jó választásban biztosan segít, meg az eladónak abban az esetben, ha szabadulni akar a lótól. Hidd el, nem most jövök a falvédőről, a legrosszabb dolog, amit tehetsz, ha a barátnődet viszed! Olyasvalaki véleményére van szükséged, aki nem csak "csudálkozni" megy oda, hanem tényleg megmondja a véleményét.
Vigyél állatorvost, + egy idősebb tapasztalt lovászt.
Az hogy van saját lova, meg belovagolt, nem jelent az ég világon semmit. Sőt, még az se, hogy lovak között nőtt fel.
nekem is van ilyen ismerősöm, mégse engedném hogy felüljön a lovamra XD
Vidd el nyugodtan, valamicskét lehet hogy segít, de legyen veled egy állatorvos is.
Meg nem tudom h milyen a te tudásod, de nem árt egy edző, aki ismeri a te tudásszinted is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!