Ingaórámat szeretném megolajozni, ehhez spéci olajat árulnak? Elvinném óráshoz de nincs autóm és nagyon nehéz levenni a falról .
Hello! Nekem órás az alapszakmám, de már eltávolodtam egy kicsit, vannak olyan órások akik házhoz mennek, és ott helyben megjavítják! (15éve még Én is jártam házhoz)Ha nincsen műszerész vénád, jó memoriád, és némi fogalmad arrol, az óraszerkezetek működési elvéről, akkor inkább ne kezdj neki!Egyébként, jól csak ugy tudod megolajozni, ha szétszeded, foltbenzinben minden egyes alkatrészt, fogkefével átmosol, azután az összes alkatrészt kenőszappanos szalmiákszeszes vizes oldatbon kifőződ(visszakapja az eredeti réz színét, megint átkeféled mosóbenzinnel,megvizsgálod a fogaskerekek kapcsolatát, csapágyak kopását, elvégzed a szükséges javításokat, és utána mikor megint összeraktad, jöhet az olajozás órás olajjal!(ásványi, és színekkel, és számokkal jelölik, hogy melyik való a zsebórához, karórához, faliórához)Ha ezzel megvagy, jöhet az ütések ellenőrzése, és olajozása, azután számlap, mutatók, vissza a tokba, újból ellenőrzés mind a 12 órányi ütést, dallamokat.
ennyi:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!