Laci199 kérdése:
Pisis matrachuzatot mivel és hogyan tisztítjátok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pisis matrachuzatot mivel és hogyan tisztítjátok? Most mostam ki mosógépben de nagyon körülményes fel le húzni a matracon mert elég nagy. Matracvédő huzaton is átmegy sajnos…Hogy hogyan nem tudom. Át lehet úgy is tisztítani valamivel hogy nem veszem le a huzatot a matracról? Már az is elég ha a matrachuzat nem lenne pisiszagú.ma 15:29
1/3 anonim 

válasza:

A sima matracvédőn mindenképoen átmegy. Vegyél vízhatlant, azon nem megy át.
2/3 anonim 

válasza:

Gőztisztítás, aztán profi kárpit tisztító gép vegyszerrel. Ha így sem jön ki akkor marad a csere új matracra.
3/3 anonim 

válasza:

Vízhatlan matracvédő. Életem legjobban elkoltott 8 ezer forintja.
Sajnos a sima legfelso lepedot igy is ugy is le kell huzogatni meg fel. Ha a problema egy ejszaka bepisilos gyerek akkor lehet az h matracvedo, a matrac aljára lepedo minta az aljara fekudnel aztan visszaforditod es megint a tetejere (matracveso tetejere). Azon alszik a gyerek. Ha ejjel bepisil akkor lehuzod a matracvedorol a pisislepedot, fejjel lefele forditod a matracot ami ugye fel van huzva (tehat- nem akkor ott sjjel kell felhuzni masikat stb). Aztan reggel ujra lehet csinalni es remelhetoleg reggelig enm pisil be megegysze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!