Ajánlanátok egy szakértőt, aki megbízhatóan csinálja a tértisztítást?
Új lakásba kéne.
Mennyibe szokott kerülni az ilyesmi,
Én azt ajánlanám tanuld meg magad, hogyha érdekel a téma. Persze ez nem olyan egyszerű.
Pénz ellenébe ne várj sikert, mert ha valaki ezért pénzt kér, akkor az valójában nem képes ilyet csinálni!
Boldog boldogtalan csinál már tértisztítást, úgyhogy választék az van bőven.
Ha minden áron csináltatni akarsz, akkor csináltasd a legolcsóbbal, mert így se-úgy se ér az egész semmit.
Legalább nem vesztesz vele sokat.
Hát van benne valami, a problémát igazán az jelenti, hogy én egy kicsit félek ilyesmit csinálni. Hiszek az efféle dolgokban, és valóban nem kellene pénzt kérni érte, sőt én lennék talán a megfelelő személy aki elvégzi, de én meg nem vagyok annyira hozzáértő. Úgy érzem, én csak kontárkodnék.
Sőt, úgy érzem ez már ugyanúgy az okkult területeken való sétálgatás, amit viszont kerülök.
A lényeg, hogy nagyon rossz a múltja a lakásnak.
Valami egyszerű mód nincsen? Mondjuk kifestek minden fehérre, aztán füstölőt égetek egy óráig mondjuk, aztán viszlát?
Nem elhülyéskedni akarom, de a hókuszpókuszokhoz én tényleg nem értek,és nem is tudom jól csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!