Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Ajánlanátok egy szakértőt,...

Ajánlanátok egy szakértőt, aki megbízhatóan csinálja a tértisztítást?

Figyelt kérdés

Új lakásba kéne.

Mennyibe szokott kerülni az ilyesmi,

2011. dec. 11. 09:50
 1/10 anonim ***** válasza:
2millió forintért megcsinálom én neked.
2011. dec. 11. 10:23
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
nálunk a teret a közmunkások takaritották ki..
2011. dec. 11. 22:01
 3/10 anonim válasza:

Én azt ajánlanám tanuld meg magad, hogyha érdekel a téma. Persze ez nem olyan egyszerű.

Pénz ellenébe ne várj sikert, mert ha valaki ezért pénzt kér, akkor az valójában nem képes ilyet csinálni!

2011. dec. 12. 02:30
 4/10 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! A feng shui szakértők/tanácsadók akkor nem megfelelőek? Ők mind pénzért csinálják.
2011. dec. 12. 09:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Boldog boldogtalan csinál már tértisztítást, úgyhogy választék az van bőven.

Ha minden áron csináltatni akarsz, akkor csináltasd a legolcsóbbal, mert így se-úgy se ér az egész semmit.

Legalább nem vesztesz vele sokat.

2011. dec. 12. 12:49
 6/10 anonim válasza:
Tudomásom szerint nem szabad pénzt kérni érte. Ismerek olyanokat, akik elég mélyen benne vannak a témában.
2011. dec. 12. 13:23
 7/10 A kérdező kommentje:

Hát van benne valami, a problémát igazán az jelenti, hogy én egy kicsit félek ilyesmit csinálni. Hiszek az efféle dolgokban, és valóban nem kellene pénzt kérni érte, sőt én lennék talán a megfelelő személy aki elvégzi, de én meg nem vagyok annyira hozzáértő. Úgy érzem, én csak kontárkodnék.

Sőt, úgy érzem ez már ugyanúgy az okkult területeken való sétálgatás, amit viszont kerülök.

A lényeg, hogy nagyon rossz a múltja a lakásnak.

Valami egyszerű mód nincsen? Mondjuk kifestek minden fehérre, aztán füstölőt égetek egy óráig mondjuk, aztán viszlát?

Nem elhülyéskedni akarom, de a hókuszpókuszokhoz én tényleg nem értek,és nem is tudom jól csinálni.

2011. dec. 12. 18:55
 8/10 anonim válasza:
az a legjobb ha minél kevesebb cuccod van és a felesleget leviszed a pincébe és a nagy tér megnyugtat más nem kell
2011. dec. 27. 00:26
 9/10 mustafa33 ***** válasza:
A népi gyakorlat szerint, dobd be a macskát az ablakon, és szőkjőn ki az ajtón. Ennyi.
2012. jan. 3. 23:59
 10/10 mustafa33 ***** válasza:
De ha odafosik, azt a tért már neked kell megtisztítani.
2012. jan. 4. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!