Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Reikin tanított tértisztítást...

Reikin tanított tértisztítást bárki elvégezheti?

Figyelt kérdés

Anyukámnak, amikor reiki tanfolyamra járt, tanítottak tértisztítást. Ezt csak a beavatottak végezhetik, vagy bárki megcsinálhatja?

Negatív válaszadók kíméljenek, köszi!

2011. dec. 4. 10:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
15%
Nem, csak Harvey Keitel.
2011. dec. 4. 10:34
 2/11 anonim ***** válasza:
37%
Hókusz-pókuszt bárki csinálhat. Ehhez nem kell semmilyen beavatás.
2011. dec. 4. 10:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem vegezheti,csak aki befejezte a kurzust,tapasztalatbol irom,mert en is befejeztem.
2011. dec. 4. 11:00
 4/11 anonim ***** válasza:
42%

bárki csinálhatja, sztem iylen és ehez hasonló kurzusokr a legnagyobb hülyeség elmenni és pénzt adni ezeket a dolgokat mindenki magától is eltudja sajátítani ha van elszántsága és megvan hozzá a megfelelő irodalmi háttere is.

Aki tanfolyamra megy csak gazdagítja azokat akik ebből szedték meg magukat, ne dőlj be nekik:)

2011. dec. 4. 14:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Kedves utolso,ha ertenel a reikihez,nem irnad,hogy irodalombol es könyvekböl,el lehet sajatitani.Igen a lenyeget igen,meglehet,de nem tudod mi törtenik a beavataskor,ezt a könyv es sajat magad nem tudod megcsinalni,vagyis a lenyeg az auraban van,ennyi.
2011. dec. 4. 15:19
 6/11 zeronibble ***** válasza:
48%
Én utánanéztem régebben, és azt találtam, hogy kevesekkel szabadna ingyen megosztani a szimbólumokat, csakis tiszta életet élőkkel, és nem javakért. Üzemelésre persze lehet elfogadni adományokat, de a tanításnak és a beavatásnak nem lehet olyan ára, amit a mesternek fizet a tanítvány.
2011. dec. 4. 15:59
 7/11 A kérdező kommentje:

Azt hiszem, kicsit félreértettetek. :)

Nem konkrétan a reikiről beszélek, hanem egy bizonyos tértisztítási módszerről, amit csak úgy "mellékesen" tanítottak meg nekik.

2011. dec. 4. 16:49
 8/11 zeronibble ***** válasza:
Én a tanfolyamokról beszéltem, ahol pénzbe kerül a beavatásig eljutni. Ha beavatás nem volt, akkor hiába tanítottak akármit, a szimbólumokat nem adták át, nem nagyon erőteljes gyógyítás remélhető. Nem tudom persze, hogy mi a valóság, ilyeneket olvastam hagyományosabb vonalon mozgóktól.
2011. dec. 4. 19:00
 9/11 anonim ***** válasza:
62%
Igen, szükséges a beavatás, tehát neked is el kell végezned a 2-es tanfolyamot, ahol ezt tanítják.
2011. dec. 15. 14:14
 10/11 anonim válasza:
Ma már tele a net a reiki szimbolumokkal:) a lényege az egésznek,hogy még nem vagy beavatott a szimbolumokra egyántalán nem veszed semmi hasznukat. 10 évig vol reiki 1-em és közben ismertem a reiki 2 szimbolumokat...mégis semmit nem értem el velük hiába próbáltam használni:) viszont 2-es után már móküdnek.(tapasztalat) Sokan ellenzik és vádaskodnak azok ellen akikk feltesznek netre egy reiki szimbólumot.... Mesterek....ugyan már ez nem titok:D Nektek kellene legjobban tudnotok,hogy megismertetni nem bün használni meg ugysem birja az akinek nincs jogosultsága. Irja ezt egy Reiki mester:)
2012. máj. 19. 04:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!