Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezotéria melyik ágán kaphatnék...

Ezotéria melyik ágán kaphatnék arra választ, hogy a páromtól azért akarok-e külön válni, mert úgy érzem más az utam, vagy a blokkjaim véget "menekülök" ki egy olyan helyzetből, amit meg kéne tanulnom kezelni?

Figyelt kérdés

Pozitív a másik fél, szinte főnyeremény, de pl kissé más az érdeklődése és ami engem lelkesít, azon ő csak a kedvemért vesz részt.

Alap elvekben is különbözünk.

Ehhez igazodnom kéne, elengedni a saját akarotamat, vagy váltani?

tegnap 13:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%

Manapság mindenki vált mert a tökéletest keresi. Nem fogják megtalálni.

Ezért vannak sokan 40-50 körül már egyedül. Végül bebeszélik maguknak jó egyedül és úgy is maradnak.

Amúgy nincs ezzel gond (sokan nem is alkalmasak a párkapcsolatra), csak vázoltam napjaink szokásait. :)

tegnap 14:08
 2/16 anonim ***** válasza:
67%

Az az utad, amin most jársz.

Ha szakítasz, akkor az az utad.

Ha nem szakítasz, akkor az az utad.

Az egós tudatállapotban problémákat kreálunk a semmiből. Most te is ezt csinálod.

tegnap 14:33
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, mielőtt egyenes, korrekt és hasznos választ adnék a fenti kérdésedre, kifejtenéd nekem, miből gondolod, hogy ez egy ezoterikus kérdés?
tegnap 16:22
 4/16 A kérdező kommentje:

Hát Theta Healingből kiindulva. Hogy a hitrendszereim végett vagyok a sok jó ellenére mégis negatívan esetleg?

Másrészt ha például valaki ajánlana itt valamilyen tanácsadót, aki meg tudná erősítené az egyik oldalt bennem, teszem azt pl asztrológia révén (hogy lássam, hogy most mi a kihívásom: engedni, vagy a jelenlegi saját érzéseimnek megfelelően, lehet hogy a nehezebb utat választani)

tegnap 16:52
 5/16 anonim ***** válasza:

A jelenlétedet kéne erősítened.

tegnap 16:55
 6/16 A kérdező kommentje:

#2 Én azt választanám, hogy szakítok..aztán lehet, hogy megbánnám..de ha a másik oldalról nem lenne ragaszkodás felém, én azt választanám. És azért kérnék segìtséget, mert ezzel lehet csak mindkettőnknek ártanék, de így meg dúlok-fúlok csak magamban, és nem is adok annyi szeretet viszonzásként, amennyit kapok. ..de lehet, hogy ez a viselkedés csak védekezés részemről és mindenkivel szemben így éreznék, és e helyett kompromisszumokat kell csak kötnöm. Nem tudom mi a helyes. Feladni magamból, másra is figyelni, vagy a felé menni, ahol nem látok akadályokat a saját érdeklődésemnek megfelelően élni.

Én nyitott vagyok a világra,kiváncsi vagyok, kos dolgoknak is örülök. A páromnál meg szinte minden fel van előre címkézve, előítéletes és inkább a rossz dolgokat veszi észre emberekbe,stb. Rajtam kívül nem értékeli elég hálásan azt, amilye van, ami körülveszi.

tegnap 17:14
 7/16 anonim ***** válasza:
47%
Én Müller Péter Sorskönyvével szoktam "konzultálni" az ilyen kérdésekben.
tegnap 17:35
 8/16 anonim ***** válasza:
Szopóágán.
tegnap 17:38
 9/16 anonim ***** válasza:
50%
Az Ezotéria bármelyik ága adhat hamis választ a csillagálástól kezdve a rosszul, nem fenh shui szerint berendezett szobáig.
tegnap 18:07
 10/16 anonim ***** válasza:
Mindig a blokkjaink miatt menekülünk. Én hajléktalan vagyok, de eszem ágában sincs menekülni a helyzetből, mert minél több ideig maradok benne, annál nagyobb lesz a belső békém. A helyzetet eszközként használom. Meg persze közben önmegadást is gyakorolok.
tegnap 21:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!