Megbízhatóan lehet rendelni a netről karórát?
Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni egy Casio órát,csak nem szeretném ha átvernének.Esetleg valakinek tapasztalatok,hogy honnan érdemes?2011. dec. 1. 11:35
1/5 gergoap válasza:
Én pont az oreker.hu- ról rendeltem tavaly Casiot, hát 4-5 hét volt mire ideért. Az első csomag elveszett félúton, igaz az eladó terhére. Vagy 5-6 alkalommal telefonáltam már, hogy hol van az óra, mire ideért.
Átverés nincs a dologban, akkor fizetsz, mikor kihozza a futár és átveszed.
2/5 A kérdező kommentje:
De hogyan ért oda olyan sokára?Akármelyik honlapot nézem mindenütt 1-2 napot írnak.
2011. dec. 2. 09:32
3/5 gergoap válasza:
Mindíg mikor megkérdeztem, hogy fel lett-e már adva azt mondták, hogy úton van, pl. Pápán egy elosztó telephelyen. Aztán valahol elveszett útközben... vicces. Inkább azt tudom elképzelni, hogy nem volt nekik raktárkészleten sokáig.
4/5 anonim válasza:
manapság teljesen megbízhatóak a webáruházak hacsak nem mész valami nagyon eldugott oldalra...sokan maradiak és nem mernek netről rendelni. viszont kalkuláld bele azokat a dolgokat hogy pl ha fémszíjas akkor elkell menned óráshoz hogy átállítsa a méretet. Illetve nézd meg a méretadatait is hogy jólállna-e a kezeden.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2011. dec. 6. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!