Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Álomcsapda ér valamit?

Álomcsapda ér valamit?

Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 13:06
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
felfogja a rossz enrgiákat, elvileg. nekem van vagy öt de csak azért mert tök jól néznek ki:D
2011. okt. 30. 22:03
 12/23 Adonaielohim ***** válasza:
30%
Minden okkult dolog csak téged ejt csapdába. Ne egy okkult álomcsapdában bízz hanem térj meg Istenhez és bízz Őbenne. Ne az álomcsapda és egyéb okkult dolgok erejében higyj hanem Istenben. Neki van hatalma megszabadítani azoktól a dolgoktól amik gyötörnek és amiknek a fogságában vagy akár szellemileg, akár fizikailag. Szeretettel.
2011. okt. 31. 00:59
 13/23 Tom Benko ***** válasza:
S mi alapján állítod, hogy az emlegetett isten nem okkult dolog?
2011. nov. 5. 23:17
 14/23 Adonaielohim ***** válasza:
0%

Az okkultizmus (a ’titkos, rejtett’ jelentésű latin occultus szóból) a természetfeletti erőkkel és a szellemvilággal kapcsolatos ismeretek összefoglaló elnevezése, amely magában foglalja az ezoterikus nézetek, kultuszok és varázsló-jósló praktikák teljességét. Az okkultista ismeretek azon az elgondoláson alapulnak, hogy a világ osztatlan és oszthatatlan egység, amelyben minden dolog kapcsolatban áll egymással, de eme célszerű és szükségszerű kapcsolatok természete nem írható le az érzékszervekkel tapasztalt fizikai világ tér- és időbeli kategóriáival. Ezek szerint a kézzelfogható világon túli dimenziók megismerése egy magasabb rendű tudáshoz vezet el, s a beavatottak számára egy tökéletesebb, teljesebb létállapotot nyit meg, akik ezáltal képesek a titkos természetfeletti erőket mozgásba hozni és céljaiknak megfelelően irányítani. Több, a mágiával rokon praktika sorolható ide, egyebek mellett a rossztól való védelem, a szerencsét hozó segítség vagy a természetfeletti hatalmakkal való kommunikáció, illetve ezek irányítása.

„A hit pedig a reménylett dolgoknak valósága, és a nem látott dolgokról való meggyőződés. ”

„Hit nélkül pedig lehetetlen Istennek tetszeni; mert aki Isten elé járul, hinnie kell, hogy ő létezik és megjutalmazza azokat, akik őt keresik. ”

A hit tehát kifejezi az ember belső magatartását Isten felé. Az úgynevezett általános hiten kívül, amelynek jutalma az üdvözülés, a Biblia beszél a hitről mint

lelki ajándékról: mikor valaki egy kritikus helyzetben különleges módon tud hitet gyakorolni Isten Igéjében, és ezt Isten természetfölötti módon megjutalmazza.

ami az Isten fegyverzetének része: pajzs az ellenség támadásainak kivédésére.

a Lélek egyik gyümölcséről (hűség értelemben), amely az Úrral való együttélés következménye a hívő életében.

2011. nov. 8. 08:41
 15/23 anonim ***** válasza:
62%

"Az okkultizmus (a ’titkos, rejtett’ jel.... bla.. bla.."

Tehat? Es?

Es, ha mar idezojel nelkul az internetrol copy-paste-elsz, akkor azert illik megadni a forrast is. Meg valaki veletlenul azt talalna hinni, hogy esetleg a te gondolataid vannak odairva. Sajat gondolat esetleg? Mindegy hagyjuk.

2011. nov. 8. 08:51
 16/23 Adonaielohim ***** válasza:
Olyan könnyű és csábító a jót rossznak látni.:-) Nem mindegy honnan van? Nem az, hogy ki írta a lényeg hanem a lényege. Az a fontos mit tartalmaz nem az, hogy honnan van. De valóban, mindegy, hagyjuk...
2011. nov. 8. 23:21
 17/23 anonim ***** válasza:

"Olyan könnyű és csábító a jót rossznak látni.:-)"

Olyan konnyu es csabito az ertelmetlen, es osszefuggestelen zagyvasag moge odakepzelni valami magasztos maszlagot. Dehat kinek ez, kinek az. En pl. nem allitottam, hogy amit bemasoltal volna az rossz lenne, csak probaltam arra ravilagitani, hogy az idevetett szovegtormelek osszefuggestelen mondatokbol all, amit nem kapcsol ossze semmilyen kozos gondolat. Persze megproblahatsz moge latni valamit, de ez egeroszakolasa a gondolkodo, analitikus elme mukodesenek. (tudod: ok okozat, erveles, logika... )

"Nem mindegy honnan van? Nem az, hogy ki írta a lényeg hanem a lényege. Az a fontos mit tartalmaz nem az, hogy honnan van."

Az ilyet plagiumnak hivjak, es bizonyos helyeken ezt komolyan szankcionaljak. Az internetes forumok pl nem ilyenek, de a tisztesseg velemenyem szerint megkoveteli a korrekt eljarast, marcsak azert is, mert ezzel megszeged a wikipedia licenszet. tulajdonkeppen lopsz... valaki mas szellemi termeket. Remelem hetvegen mesz es meggyonod.

2011. nov. 9. 01:32
 18/23 anonim válasza:
A #12-es válasz szerintem teljesen jó, és ami alapján ezt a válaszoló írta, az a Szent Írás.
2011. nov. 9. 14:39
 19/23 Adonaielohim ***** válasza:

Részedről teljesen mindegy mi ez és honnan van. Szimplán vitatkozni szeretnél és önelégülni. Bizonyára büszkeség tölt el rövid kis nyomozásod eredményétől, és azt hiszed rájöttél valamire vagy lelepleztél valamit. Gratulálok hozzá bár szerintem nem nagy teljesítmény ilyen "összefügéstelen hordalékot" kikopizni a gugliba és rájönni honnan van. De azért büszke lehetsz rá.:-) Gyónni a bálványimádó hamis katolikus vallás képmutató templombajárói szoktak. A hívők nem járnak gyónni. De ez már olyan mélysége a hit és vallás valamint a szekta és a gyülekezet fogalmai közti különbségeknek amikbe nem látom értelmét belemenni veled, hiszen te nem beszélgetni, szimplán vitatkozni, önigazolni és önelégülni jársz ide.

Számodra is van remény azért, én sem így születtem. Ha gondolkodni szeretnél elkezdeni, javaslom kutakodj kicsit illuminátusok, Anton LaVey és tanításai után, valamint kezdj bele ezek után az Evangélium olvasásába. Remélem fel tudsz ébredni és meglátod milyen világ vesz körül, és mi az igazság. Sok sikert, bölcsességet hozzá valamint áldást neked! Békesség.

2011. nov. 9. 23:25
 20/23 anonim ***** válasza:

"Bizonyára büszkeség tölt el rövid kis nyomozásod eredményétől, és azt hiszed rájöttél valamire vagy lelepleztél valamit. Gratulálok hozzá bár szerintem nem nagy teljesítmény ilyen "összefügéstelen hordalékot" kikopizni a gugliba és rájönni honnan van."

Nem tudom, talan azt gondolod, hogy en minden valaszt bekopizok a gugliba? :-D Nem. Megmondom: a mondatok, amiket beirtal egyenkent volt ertelmuk, gondosan megirtak voltak, de egyutt semmi jelentesuk nem volt... nem volt a mondatok kozott osszefugges. Mivel erdekel a tema, es mivel biztos voltam abban, hogy aki ilyen nagy gonddal megirt mondatokat leir, az a jelentesre is odafigyel, tudtam, hogy nem te irtad oket. Es, mivel kivancsi voltam a JELENTESRE, csinaltam egy keresest, ami alapjan latszott, hogy tobb kulonbozo wikipedia szocikkbol voltal okos. Majd eredetiben, immar az ertelmes szovegkornyezettel egyutt elolvastam a szocikkeket.

"Számodra is van remény azért, én sem így születtem."

Ez azert inkabb csak felelemmel tolt el, mint megnyugvassal.

"Remélem fel tudsz ébredni és meglátod milyen világ vesz körül, és mi az igazság."

:-D Latom Neo, mar bevetted a piros kapszulat.

2011. nov. 9. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!