Lehet az ágyam a tükörrel szemben?
Nekem legalább 20 éve tükörrel és ablakkal szemben van az ágyam,és semmi bajom nincs,és jól is alszom.
Ez az egész feng shui csak egy babona.
Szerintem nem lehet túl jó érzés már felkeléskor látni magadat, nem elég ha csak készülődésnél nézed magad?
Amúgy é úgy tudom, hogy a tükör a szellemvilág átjárója, szóval nem ajánlott szobába tükröt tartani. Kivéve ha nem vagy babonás. :)
Lehet, de nem a legjobb. Fengshuilag, és a magyar hagyományos lakberendezés szerint se. Nem jó, ha folyton látod a tükörképedet, amikor aludni készülsz, s ha nem látod is: a fényeket rád tükrözi (meg a hullámokat, a sát, a csít, a mobiltelefont)
Az ágyat legjobb nyugodt helyre, védett sarokba tenni.
Ha nincs más hely, akkor tekintsd a tükröt papagájnak(hasonló úgyis, visszaismétel) és dobj rá esténként egy szép kendőt!
A tükör a magyar hagyomány szerint lélekkapu: ezért kell letakarni temetésig a tükröket a házban, ezen járnak át a vámpírok is, és balszerencse, ha összetörik..még Andersennél is mennyi bajt okoz egyetlen kis tükörcserép Kay szívében!
A feng shui évezredes tapasztalat, ahogyan a magyar hagyomány is az. De pusztán belsőépítész, lakberendező szempontból sem a fekhellyel szemben van a tükör helye. Ha nincs más lehetőség, tedd a párnádat az ágy ellenkező végébe. Lényeg, hogy ne a tükörbe nézz!Elalvás előtt magadba, befelé kell nézned. A tükör megzavar, akár magadat látod, akár bármi mást.
Nyugtalan alvást okozhat, a második kérdésre válaszolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!