Xdfej kérdése:
Tükörrel szemben lehet aludni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 20:37
2/9 anonim válasza:
miért ne lehetne? hacsak nem magadat nézegeted közben. Becsukod a szemed és kész.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, mert a feng shui szempontjából nem lehet állítólag,bár nagyon nem hiszek benne, ha nem lehet akkor is nyugodtan alszok este,de azért gondoltam megkérdezem!
2011. júl. 23. 20:47
5/9 anonim válasza:
ha nagyon izgat a dolog, akkor takard le, vagy mittudomén, tedd máshová a tükröt vagy az ágyat. Egyébként kíváncsivá tettél, mit mond a feng shui?
6/9 anonim válasza:
azt h tükörrel semben halált jelent v nemtom :d a kölykök a 402es tanterembőlben láttam :D
7/9 anonim válasza:
első vagyok én úgy tudom,hogy ha melletted vagy szemben van tükör akkor rosszat fogsz álmodni vagy valami ilyesmi
8/9 anonim válasza:
Szerintem ami a legfontosabb: zavar? akkor ne. nem? akkor meg oké.
9/9 A kérdező kommentje:
jeletem hogy még élek! :D ugyh lehet tükörrel szemben aludni,csak kicsit sokkot kapsz reggel mikor arra kelsz h látod a kómás fejed.. :D amugy nem halálos és rosszat sem álmodtam:)
2011. júl. 26. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!