Lehetséges, hogy megtaláltam a lelki társam? 30/L
Több éve elváltam, van egy gyermekem. Az évek során elég sok férfivel randiztam, és a kapcsolatok elején mindig megvolt ez a "hűbele fellángolás", sok érzelemmel, ami pár hét alatt elmúlt és utána a kapcsolatok is megszakadtak.
Nem rég ismerkedtem meg egy sráccal és megdöbbent, hogy most nincs ez a kapkodás,Heves érzelmek. Nagyon tetszünk egymásnak, de valahogy egyikünk sem mer nyitni a másik felé, hogy ki mit érez.Viszont nagyon egy hullámhosszon vagyunk és sok a közös bennünk.Nekem nagyon jól működik a 6dik érzékem. Megérzem a rosszat előre. De most rám telepedett valami óriási nyugalom,türelem, ami meglep, megijeszt és magam sem értem mi történik.
Kívánom hogy Ő legyen :)
Egyébként elképzelhető igen.
Namaste
Köszönöm mindkettőtöknek a választ. :-)
Az utóbbi válaszadónak pedig csak gratulálni tudok. Szeretném, ha velem is megtörténne a csoda. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!