Lehet h az osztály társam a Yeti?
Figyelt kérdés
Van egy osztály társam aki tiszta szőr de frankón tehát kb a szeme láccik csak ki.Beszélni nem nagyon hallotuk még valami papírja van h nem tud jól beszélni de szerintem tuti nem ember....2011. máj. 5. 15:43
1/15 anonim válasza:
Szerintem ő inkább Csubakka lesz!
Müürrrrr!!!!
2/15 anonim válasza:
Van ilyen betegség, hogy farkasember szindróma, a lifenetworkön láttam. Semmikép ne bántsátok, mert komoly lelki sérülést okozhattok neki. Lehet azért nem beszél, mert túl sokan bántották már és nagyon zárkózott lett, ami érthető.
3/15 anonim válasza:
csóró, tényleg ne bántsd.
Képzeld el de szar lehet neki.
Amúgy a yeti mítikus lény, nem létezik.
4/15 anonim válasza:
csak kérdezném az előző emberkétől, a jeti mióta mítikus, nem a hegyekben él?
5/15 anonim válasza:
mítikus, nem létezik, kitaláció, fikció, kamu.
Egy legenda, semmi több.
Írd be google-ba.
6/15 anonim válasza:
lehet, de először tanulj meg helyesen leírni két mondatot!
7/15 valakiakitnemismersz válasza:
Hát a hegyekben nem él csak az ezo hívők fejében :)
8/15 anonim válasza:
Tényleg van ilyen betegség. Elég ritka. Tényleg jobb lenne ha nem bántanátok, inkább próbáljatok meg barátkozni vele, ismerjétek meg.
9/15 anonim válasza:
ne bántsd szegényt,tényleg farkasember szindrómája van. képzeld csak,milyen rossz lehet,milyen kisebbségi érzete van! :( szerintem jól esne neki a törődés,de ha nem,egyszerűen csak ne bántsátok.
10/15 anonim válasza:
És? A gyerekek így birkóznak meg azzal, hogy valami olyat látnak ami nem normális! Ez a gyerekek részéről normális, mindenhol így megy ez... Csórikámat írassák magántanulónak, de szerintem úgy is mind egy neki, mert így az életbe nem fogják felvenni sehova se dolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!