Hogyan találhatom meg a lelki társam? Van lelkitárskereső oldal?
talán horoszkóp alapján?Én pl vízöntő vagyok és a mérlegekkel érzem magam a legjobban, tehát erősen úgy érzem, hogy ha megtalálom a lelki társam, akkor ő biztos mérleg lesz,és valószínű akár a párom is lesz :))))
25/l
Kitűnű állapotban megörzött ,használt ,vidéken lévő lelkitársamat eladnám,esetleg ráfizetéssel városira cserélném.
Ügynökök kíméljenek!
Gondold végig, kire van szükséged. Részletesen gondold át a tulajdonságait, milyen legyen, miket szeretnél vele csinálni (közös érdeklődés vagy hobby nem árthat) stb. Testet, arcot ne képzelj neki, ne akard meghatározni, hogy milyen testbe született le a lelki társad.
Ha pontosan megfogalmaztad, hogy kire van szükséged, már tudod, hogy mit/kit akarsz. Feküdj le ezzel a gondolattal esténként, érezni fogod a vágyat, hogy mennyire szeretnéd, ha rád találna.
A módszer működik. Az én lelki társam 3 hónapon belül megjelent az életemben, a barátnőmnek kicsit tovább tartott, másfél éven belül találta meg álmai férfiját.
Sok sikert :)
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!