Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy semmi sincs a...

Lehetséges hogy semmi sincs a halál után?

Figyelt kérdés
Szörnyű időszakombam vagyok. Betegeskedés után meghalt a bátyám. Ott voltam vele az utolsó pillanatig. Mondtam neki hogy amikor meghal akkor jelezze hogy nem tűnt el "nyomtalanul" és hogy a lelke még él. Az égvilágon semmi se történt !! Semmi !! Szép csendben meghalt.😢 Semmiféle jelet nem adott pedig vártam. Egyszerűen borzasztó érzés,ott voltam mellette és szinte éreztem az élete megszűnését. Bennem is már egyre nagyobb a félelem ha én is meghalok akkor soha többé nem látom a világot se semmit. Lehet azt mondani hogy nem tudjuk mi van a halál után de ha mélyen magunkba nézünk akkor tudjuk hogy minek van Nagyobb valószínűsége.

2019. febr. 16. 10:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
31%
Ötödik válaszolo)A számitogép az teljesen más!Mi nem számitogépek vagyúnk,Nekűnk van lelkűnk és minket isten teremtett nem Feltalálok mindt a számitogépet!El lehet gondolkozni rajta!
2019. febr. 16. 13:55
 12/30 A kérdező kommentje:

De a születésem előtt tudtam magamról,mert akkor már volt testem,csak nem emlékszek rá.

2019. febr. 16. 14:29
 13/30 A kérdező kommentje:

A biblia szerint semmi sincs a halál után.

"A Biblia nem tanítja, hogy a lélek halhatatlan. Sőt, gyakran beszél a haláláról. Például Ezékiel próféta, aki Isten ihletésére a Biblia egy részét írta, kijelentette, hogy a lélek halállal büntethető. A Biblia egy másik helyen a holttestre a „halott lélek” kifejezéssel utal (3Mózes 21:11). Látható hát, hogy a Biblia szerint a lélek halandó."

Forrás:

[link]

2019. febr. 16. 14:42
 14/30 A kérdező kommentje:
Sejtettem hogy nem fog több válasz jönni.😩
2019. febr. 16. 16:05
 15/30 anonim ***** válasza:
13%
De én onnan tudom hogy egy pap mondta nekem hogy a lélek halhatatlan és csak a test hal meg!Volt egy Ismerősöm akit előtött az auto,és meghalt,Fekete zsákba rakták majd a temetésen felkelt és még a pap is elájult!Utána kérdeztem öt és azt mondta hogy,elöre nem látott semmit,utána látta a sajált testét vérbe fagyva,Majd utána megint nem látott semmit csak feketeséget aztán látott egy fehér fényt ami egyre csak közelebb ért hozzá majd találkozott egy angyalal aki azt mondta neki hogy nem engedheti tovább és ekkor ébredt fell!
2019. febr. 16. 18:14
 16/30 anonim ***** válasza:
50%
Gondoltam lesznek olyanok akik azt írják, hogy nincs semmi utána... Honnan tudjátok??? Nekem 2 is jelezte halál után. Meg beszéltem olyannal is, aki már megélte, azóta megváltozott az élete....
2019. febr. 16. 20:26
 17/30 anonim ***** válasza:
34%

Kapsz egy őszinte választ, amin elindulhatsz:

- Lehetséges hogy semmi sincs a halál után?

- Attól függ, milyen szinten vagy, tanítvány.

2019. febr. 16. 22:36
 18/30 anonim ***** válasza:
34%

Nem segít hazugság,

nem segít kisjézus,

nem segít semmi,

a tudásért a halál kapuján kell átmenni.

2019. febr. 16. 22:38
 19/30 anonim válasza:
A klinikai halál,és a halálközeli élmény még nem a halál. Szóval nincs semmi a halál után.
2019. febr. 23. 12:54
 20/30 A kérdező kommentje:

És ez hol bizonyítja hogy nincs semmi?

2019. febr. 23. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!